Sayfa 942/1002 İlkİlk ... 442842892932940941942943944952992 ... SonSon
Arama sonucu : 8010 madde; 7,529 - 7,536 arası.

Konu: Viop - XVI

1. simdi pegasus ile ilgili bugun sunu yazdilar .. neymis diger hava yollarindan bosalan yurtdisi lokasyonlara pegasus ucucakmis sesli guldum okurken .
    pegasus bu bilet fiyatlari ile slot parasini odese bile altindan kalkamaz ..
    belki aranizda bu yontemi bilenler vardir araci bir firmanin sitesine girin ornek edream net e girin orda ulke ve para birimini vietnam olarak secin .. siz istanbul antalya icin 200 tl oduyorsaniz bu sekilde yaparak 10$ bile odemiyorsunuz ,,
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

2. Ben pastanın acayip long veya sort olduğu günün ertesinde ters yöne gittiğine defalarca şahit oldum. Tabi yarın borsa düşecek demiyorum yanlış anlaşılmasın. Şu kapanışa göre 100.000 açılış bile mümkün.

3. TV de bir kaç kez analistler, evden çalışma vs nedeni ile telefon ve data kullanımı arttı, insanlar mecburen paketlerini uzun vadeli kontrat ile yeniliyorlar dedi.

Normalde telekom firmaları da havayolları gibi aylık istatistik yayınlamalı. Kamu biliyordur kimde kaç yeni abone geldi, kaç tane ayrıldı, ne kadar konuşma oldu vs. Hiç hoşlanmasamda görüntülü konuşma standart olmaya başlayabilir, eğitim vs de interaktif görüntülü olacakmış. Yani evde çalışıyorsun pijama ile oturamazszın doğru dürüst giyin denecek ve müşteri aradığında ambians uygun olmalı diye kurallar gelecek.

Sevimsiz şirketler oldukları için insanın hissesini alası gelmiyor, çok da gün içi hareket olmuyor ama izlemek lazım. Türkiye'den parasını çıkaramayanlar için covit-19 şanslı şirketler bence.

Bu arada 1+1 ve 2+1 out, minimum 3+1 standart olur aileler için. Ev hanımları istemez ev görüntüsünün dışarı gitmesini bir oda çalışma odası olur.

Casual giyim gibi evden çalışma giyim modası da olması lazım, takım elbise ile ev görüntüsü garip oluyor, pijama eşofman da sakat.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

4.  Alıntı Originally Posted by borsa1978 Yazıyı Oku
    Ben pastanın acayip long veya sort olduğu günün ertesinde ters yöne gittiğine defalarca şahit oldum. Tabi yarın borsa düşecek demiyorum yanlış anlaşılmasın. Şu kapanışa göre 100.000 açılış bile mümkün.
    Margin call saatine kadar bezdirir... ilk defa yapmıyor bunu... yön değişecekse margin call dan sonra değişir... ki ben zannetmiyorum...

5. Butun olarak dusunursek burasida digerin bir parcasi ama viop yazanlari kendilerini her zaman cimbiz ile diger kismindan ayirirlar . Bear abi disinda durustce cikip ben su kadar zarar yazdim diyen yok herkes dogru pozisyonda herkes para makinasi almis onunla ugrasiyor para makinqasi ile ugrasirken nasil buraya yazmaya firsat bulabiliyorlarki ?

Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Bura yıllar içinde defalarca battı en az 2013 ten beri sürekli okurum.
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

6. Viop - XVI

Alıntı Originally Posted by Hermesj Yazıyı Oku
    Neyse... biz senle anlaşamacağız... ben işin dinamiğini açıkladım.... neden çıkıyor diye soranlar oluyor... bende ona istinaden bildiklerimi aktardım... kolay gele.
    Kaynak nedir nereden biliyorsun böyle olduğunu .

Eğer biliyorsan her gün hangi hisseye gireceklerini de bilirsiniz değil mi [emoji3][emoji3][emoji3]

Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir

7.  Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
    otomatik pilota bağladık

Yarın Pegasus tavan , Trabzon spor tavan

[emoji4][emoji4]

Bende tübraş ve Uşak hisselerim ile bakarım gayri [emoji3][emoji3]
    Kalkınma bank i unuttun tavancilardan [emoji16]

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

8. shortdan %20 zararla öğleden sonra çıktım dolar long oldum yarında ona basarlar bi %20 zararda oradan yazarız.

Sayfa 942/1002 İlkİlk ... 442842892932940941942943944952992 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •