-
erick ile mrtk ses verdi, KIZILDAG 4 gundur foruma girmemis. Umarim bir terslik yoktur.
-
sayın KIZILDAĞ'ı bende merak ediyorum
bir ses verse keşke.
-
-

Originally Posted by
666
Baristik mi kitapci?
küsmedimki barışayım
ben bu bist işini çözemedim
uçaklar yerde hisseler uçuşta
öz sermayesi güçlü bir hissedeyim hem de karlı pd/dd 0.26larda sürünüp
tık demiyor
bu iş şeytan işi, çözersen sen çözersin
yalnız şu provakatör suçlaman saçmalık.
-
O gordugun saglamligi herkes goruyor, herkes dolusuyor. Borsada gecerli olan kural nerde cokluk, orda mokluktur.
-
Son düzenleme : Burak84; 15-04-2020 saat: 09:15.
-
Goldman sachs :gönüllü petrol üretimi kesintisi seviyesine yönelik görüşümüz, hükümet alımlarının piyasayı dengelemeye yönelik çok geç ve çok az olduğu yönünde
Son düzenleme : 666; 15-04-2020 saat: 09:15.
-
Günlük Bülten (Ünlü Menkul)
İYİMSERLİK İVME KAYBEDİYOR
Korona virüsünde toplam vaka sayısı 2 milyonu aşarken ekonomik aktivite üzerindeki etkiler varlık fiyatlarının yön bulmasında belirleyici unsur olarak çalışmaya devam ediyor. Bu noktada, virüste zirve seviyeye giderek yaklaşıldığını düşünen Trump yönetiminin ABD'de ekonominin yeniden faaliyete geçmesi için çalışmalar yürütmesi ve Çin'den gelen dış ticaret rakamlarının ılımlı bir tablo ortaya koyması gibi faktörler risk iştahını destekliyor. Ancak Trump'ın bulaşıcı hastalıklar başdanışmanı dile getirildiği gibi Mayıs başında ekonominin yeniden açılmasının çok iyimser bir tahmin olduğunu ifade etti. Diğer taraftan IMF ise daha önce %3,3 olan küresel büyüme tahminini %3 daralmaya çekti. Bu gelişmeler risk iştahının ivme kaybetmesine neden olurken Çin'in orta vadeli faizini 20 baz puan indirerek tarihi düşük seviyeye çekmesi Asya piyasalarında limitli etki yaratmış görünüyor.
ÜNLÜ Menkul
Son düzenleme : 666; 15-04-2020 saat: 09:20.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri