Sayfa 966/1002 İlkİlk ... 466866916956964965966967968976 ... SonSon
Arama sonucu : 8010 madde; 7,721 - 7,728 arası.

Konu: Viop - XVI

Alıntı Originally Posted by dalgacı Yazıyı Oku
    sayın alenichev
    köpük olduğundan hiç şüphe olmasa gerek fakat yukarıda yazdıklarımı da göz ardı etmemek gerek. tepeyi geçse de kim ne diyebilir...belli ki farklı hesaplar dönmekte o tahtada. tabi ki etkilemek istemem taban serisi olamaz mı olabilir. fakat cort için kendimi en güvende hissedeceğim fiyatlar ancak yeni tepede mevcut pegasusta...49-50 civarını izlemek gerek.iyi tradeler...
    Abi ben 2.5 taban gormek istiyorum. Sen vadeliyi mi spotumu kastettin bilmiyorum ama vadelide 48 ve 44 de desteklee var.

2.  Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Thyao ya cakinca endeksi de gocertti. Hepiniz taban olun amk.
    tabi borsada 1 siz kazanın biz batalım harika bir temenni
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.
    @borsavizyon

Duhul
    Aug 2017
    İkamet
    Bursa
    Gönderi
    1,457
    devre kesince 30dk mıydı mola?
    Dünyada her şey için, medeniyet için, hayat için, muvaffakiyet için en hakiki mürşit ilimdir, fendir. İlim ve fennin haricinde mürşit aramak gaflettir, cehalettir, dalalettir. Atatürk 22/09/1924 Samsun

4.  Alıntı Originally Posted by goksen Yazıyı Oku
    devre kesince 30dk mıydı mola?
    Evet hangisi kesti
    Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

Alıntı Originally Posted by borsavizyon Yazıyı Oku
    tabi borsada 1 siz kazanın biz batalım harika bir temenni
    Yeterimce kazanmadiniz mi. Kac gundur tavan oluyor pgsus

6. pgsus ve tavhl

7.  Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Abi ben 2.5 taban gormek istiyorum. Sen vadeliyi mi spotumu kastettin bilmiyorum ama vadelide 48 ve 44 de desteklee var.
    vadelide 49-50 desteği. spotta 52-53 civarına denk gelmekte...dilerim istediğiniz olur...
    Yatırım tavsiyesi değildir. Dalga geçiyorum zarar edersin beni dinlersen.

gayet net anlaşıldığı üzere, borsada ups and downs bir vakıa.. işin tabiatı.. uçan kaçan bir şey olmadığı net ortada..

bunu kabul edip işlem yapıyoruz.. buradaki çoğunluk..denklemin doğru tarafındalar.. ama hisse mantığı ile işlem yapan sanki düşüşler hiç olmayacak, borsalar sürekli yükselecek sanrısı bazılarında ortaya çıkıyor..bunlara ek olarak "konformist" bir bakış açısı ile "yükseliyor demek ki o zaman bu yükselişi istemeyen "çöküşçüler" olmalı" şeklinde kafadan uydurulan bir düşmanla yaşamayı sevenlerde var.. psikolojik rahatlıkla beraber tuzağa düşmüş oluyorlar.. üzücü..ama piyasalar böyle işte.. fiyat hareketlerine de sevinelim ayrıca.. neticede volatilite olmadığında ne kadar sıkıcı seanslar oluyor biliyoruz..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

Sayfa 966/1002 İlkİlk ... 466866916956964965966967968976 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •