Sayfa 138/985 İlkİlk ... 3888128136137138139140148188238638 ... SonSon
Arama sonucu : 7880 madde; 1,097 - 1,104 arası.

Konu: Viop - XVII

1.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Ev giyimi de artar, evde kot rahat değil, pijama vs de sinir bozuyor iyi değil. Gömlek de ütü istiyor o da problemli.

Her an dışarıdan görüntülü konuşma isteği de artık gelebilir, eskiden bazıları sesini duyayım diye arardı, görüntülü konuşma taleplerinin artacağını düşünüyorum.

Eşofmanımsı şeyler gider, en kötü yürüyüş bandıydaım vs bahane de uydurulur.
    Ariston abiiii... kitap yaz okuyalım abii... [emoji23][emoji23]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2. maske kodu gelmıs evde 4 kısıyız ben ıle oglana hanım ve obur oglana yok..
    147 gecılmezse .....ay sonu 136 beklerım.......takıp edelım.........

3. yıllardır uğraştık bizi Avrupa Birliğine almadılar ama yeni dünyayı hemen benimsedik..
    belki yeni dünyaya da almazlar diye korktuk..
    yeni dünyada ne olacak, neler değişecek,neler değişmeyecek, bilgi yok..öğrenmişler eski dünya olmayacak..
    ne olacak ya

4. Tüm dünya da eşofman altı satışları patlamış mart ayı verisi duymadın mı Ariston bey

Üst resmi alt gayriresmi 🤪🤪🤪

hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

5.  Alıntı Originally Posted by kotancı Yazıyı Oku
    Ariston abiiii... kitap yaz okuyalım abii... [emoji23][emoji23]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Dün insanlar nasıl kitap yazıyor diye düşünüyordum, TV zaplarken biri de ben nasıl kitap yazılır adında kitap aldım dedi ilginç geldi sonra tekrar düşündüm. Birisi içindekileri yaz sonrası kolay demişti.

Öte yandan ben kitap yazarken o sürede düşüncelerim değişebiliyor, yazsam adam başta ne diyordu sonra ne dedi, sırf kafa karıştırıcı derler.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

6. dowu zopaya basladılar yıne
    147 gecılmezse .....ay sonu 136 beklerım.......takıp edelım.........

7. vallahi de kimsenin bir halt bildiği yok..bu virüsü icat edenler varsa onlar ne yumurtlarsa onu yiyecez..

8. Bedelini ödeyeceksiniz.

https://www.sozcu.com.tr/2020/dunya/...clama-5752925/
    ABD’den Çin’e şok suçlama: Corona virüsü savaşları başladı

Fox News’e konuşan Pompeo, “ABD hükümeti, corona virüsünün nereden çıktığını bulmaya çalışıyor. Çin bizimle bu salgının kaynağı ile ilgili yanıtları paylaşmadı ve bu çok şey anlatıyor. Başkan Trump farklı kaynaklar olduğunu söyledi. Biz şu an bu salgının Çin’in Wuhan kentinden çıktığını biliyoruz. Orada Wuhan Viroloji Enstitüsü olduğunu ve oranın çok yakınında bir canlı hayvan pazarı olduğunu biliyoruz. Öğrenecek çok şey var. ABD hükümetinin bu konuyu öğrenmek için çok çalıştığını bilmeniz gerekiyor” dedi.

Pompeo, “Onlar iş birliği yapmak istediklerini söylüyorlar. İş birliği yapmanın en iyi yolu dünyaya, dünya üzerindeki bilim insanlarına bu salgının nasıl çıktığını açıklamaktır, bu salgının nasıl yayıldığını anlatmaktır” ifadesini kullandı.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 138/985 İlkİlk ... 3888128136137138139140148188238638 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •