Sayfa 143/985 İlkİlk ... 4393133141142143144145153193243643 ... SonSon
Arama sonucu : 7880 madde; 1,137 - 1,144 arası.

Konu: Viop - XVII

1.  Alıntı Originally Posted by şahit Yazıyı Oku
    Ahir zaman, armegedon, deccal gibi sıkıcı konuları içeren bir hikaye yazmaya çalışıyorum.
    beni mi yazıyorsun bu kitaplardan bolce var yahu
    mesela zamanda yolculukla zamanda gezsin kahraman , gidip armagedon u engelleyen T 100 robotu olsun , sonra deccal olan yeni nesil robot onu parçalasın felan felan .... sonra asrın lideri Iron man hepsinin içinden geçsin falan falan

2.  Alıntı Originally Posted by Bear_Bull Yazıyı Oku
    palanene dolarda yakaladı dövüyorda dövüyor :>>> https://twitter.com/cctv_idiots/stat...94924593803267
    ağız-burun dağıldı da bakalım popoyu kurtarabilcek miyiz?
    Opsiyonlar la korumadayım ama F_Usd nin zararlarını günlük ödemekten boşta teminat kalmadı gibi bişey.
    Aman diyeyim abey. Doların palasıyla dans ediyorsan iki kere dikkatli ol.

3.  Alıntı Originally Posted by RePuLSe Yazıyı Oku
    ben acaba finans ile ilgili mi ? diye merak etmiştim.. kolay gelsin ağbey.. baskıya girerse haber ver.. ))
    olur, söylerim çıkınca,

Finans kısmını seçbuldan aşırdım.
    dowun sıfıra düşüşü.
    Gerçi dow hiçbir zaman sıfıra düşmez.
    Bir noktadan sonra seanslar yapılamaz olur.
    Millet can derdine düşer. Kimse seçbulun fantazisini gerçekleştireyim diye düşünmez.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

4.  Alıntı Originally Posted by Bear_Bull Yazıyı Oku
    palanene dolarda yakaladı dövüyorda dövüyor :>>> https://twitter.com/cctv_idiots/stat...94924593803267
    Opsiyonlar la korumadayım ama F_Usd nin zararlarını günlük ödemekten boşta teminat kalmadı gibi bişey.
    abi nakit uzlaşı mı fiziki teslimat mı olacak durum nedir ? helalleşin de piyasa dönsün normale !!!

5.  Alıntı Originally Posted by şahit Yazıyı Oku
    olur, söylerim çıkınca,

Finans kısmını seçbuldan aşırdım.
    dowun sıfıra düşüşü.
    Gerçi dow hiçbir zaman sıfıra düşmez.
    Bir noktadan sonra seanslar yapılamaz olur.
    Millet can derdine düşer. Kimse seçbulun fantazisini gerçekleştireyim diye düşünmez.
    Dow asla sıfıra düşebilemez. Bkz: zenon paradoksu.

6.  Alıntı Originally Posted by borsa1978 Yazıyı Oku
    Bizim pala şort olmadan bu borsa düşmez. Ne yapar eder 5 hisse ile endeksi yukarı alır. Pala hâlâ long
    Bencede.. Pala long olmasa bugun endeks tahtalıköyü dowdan once boylardı.

7.  Alıntı Originally Posted by Bear_Bull Yazıyı Oku
    Şöyle TC merkez Bankası gelse short tarafında tüm vadelerde %90larin uzerine çıksa amma güzel olurdu .

8. Palanın ne işi var, long veya short la. Onun paraya ihtiyacı yoktur, o resim çizmekle meşgul.

Sayfa 143/985 İlkİlk ... 4393133141142143144145153193243643 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •