Sayfa 6/133 İlkİlk ... 456781656106 ... SonSon
Arama sonucu : 1062 madde; 41 - 48 arası.

Konu: ROYAL Royal Halı İplik Tekstil Mobilya Sanayi ve Ticaret A.Ş.

1. acemi spekler. forumda sikayet ederiz yaziliyor adam tabana mal koyuyor sinirinden 😂 kesin vedattir o. kizdin mi spek ? hadi bir taban daha koy sabaha. cok korktuk.

2.  Alıntı Originally Posted by aynalısazan Yazıyı Oku
    artik eski moddan cikin arkadaslar. Bu hisse devletin . eski sahipleri terorizmden yakinda tum haklarini kaybedecek. Devlete para lazimken sizce bu tesisleri peskes ceker mi? koltuga oturun arkaniza yaslanin. Ahlatci Philip abilerim kassin simdi....
    İnfo dayınında pek tadı yok gibi, ah nerede o 2,30 hareketini yaparkenki dayımız

Alıntı Originally Posted by aynalısazan Yazıyı Oku
    naksan grubu olarak dusun. stratejik kelimesini heryere cekersin. dunyada hali ihracati sampiyonu Turkiye bak bir anda stratejik olduk. Strateji falan hikaye devlete para lazim. Buralar bir an once satilmali...
    Sayın Aynalı, ortada bir yanlış anlaşılma var galiba sizin açınızdan yani. Devlete para lazım satalım diyorsun. Haber de ise devlet zorda olan şirketi satın alabilir diyor. Devlete para lazımsa neden Royali alsın.

4.  Alıntı Originally Posted by Hyundai Yazıyı Oku
    Sayın Aynalı, ortada bir yanlış anlaşılma var galiba sizin açınızdan yani. Devlete para lazım satalım diyorsun. Haber de ise devlet zorda olan şirketi satın alabilir diyor. Devlete para lazımsa neden Royali alsın.
    Daha iyi satmak için olabilir mi üstad. Bun 5 kuruş verir alır, yarın bi yıkar parlatır 50 liraya satar ;)

5. Hyundai kardes fonu burada inceleyebilirsin.

http://turkiyevarlikfonu.com.tr/

Ekteki yasada haklisin korona sonrasi batik duruma dusen firmalara devlet ortak olabilir. Bizim hisseler dava sonucunu bekliyor, zaten devlete gececek her hangi bir nakit cikisina gerek yok. Fonun amaci bu sirketleri portfoye katip uluslararasi fonlardan borclanmak. Ya da fona ortak edip nakit ve sermaye girisi saglamak. Su an merkez bankasinda 90 milyar dolar var, 170 milyar dolar ozel sektorun borcu var sene sonuna kadar odemesi gereken. Dun Imf rapor yayinladi ulke risklerini gostermisler. En riskli ulkelerden birisi de maalesef Turkiye. Doviz girdisi lazim borclari cevirebilmesi icin. Bu sirketler fon icin bicilmez kaftan. Devlet geregini yapacaktir.

Alıntı Originally Posted by aynalısazan Yazıyı Oku
    Hyundai kardes fonu burada inceleyebilirsin.

http://turkiyevarlikfonu.com.tr/

Ekteki yasada haklisin korona sonrasi batik duruma dusen firmalara devlet ortak olabilir. Bizim hisseler dava sonucunu bekliyor, zaten devlete gececek her hangi bir nakit cikisina gerek yok. Fonun amaci bu sirketleri portfoye katip uluslararasi fonlardan borclanmak. Ya da fona ortak edip nakit ve sermaye girisi saglamak. Su an merkez bankasinda 90 milyar dolar var, 170 milyar dolar ozel sektorun borcu var sene sonuna kadar odemesi gereken. Dun Imf rapor yayinladi ulke risklerini gostermisler. En riskli ulkelerden birisi de maalesef Turkiye. Doviz girdisi lazim borclari cevirebilmesi icin. Bu sirketler fon icin bicilmez kaftan. Devlet geregini yapacaktir.
    Royal zaten devlete geçti. Kim kime neyi satacak.

Royalin Varlık Fonuna geçmesini en çok ben isterim çünkü ciddi lotum var. Keşke olsa, ben ihtimal vermiyorum. Haziranda ki ilk bilanço da herşey belli olur. 45 gün daha sabredeceğiz.

8. Uzun zamandır bu kağıtta bekleyen Royalzedelerdenim😢forumda yazılanları da yaklaşık 1 senedir takip ediyorum 2 gündür sisteme giremediğim ve yazılanları okuyamadığım için mecburen üye oldum olmuşken de yazayım dedim .İnşallah tüm bekleyenler için mutlu son olur 👍

Sayfa 6/133 İlkİlk ... 456781656106 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •