Şu hareketlerden sonra yatırımcının %95 i dökülür. Kalan %5 , ya voleci olur ya da zavallı. Görüyorum ve %5 lik dilimde kalıyorum 😄
Şu hareketlerden sonra yatırımcının %95 i dökülür. Kalan %5 , ya voleci olur ya da zavallı. Görüyorum ve %5 lik dilimde kalıyorum 😄
şu ana kadar dökülen var mı arkadaşlar..
[quote=kubilayn;..... .oyuncu önce tavana yakın çiziyor sonra aldığını geri veriyor ,bir gün önce tavana vermeyenlerin paniği ile dökülenleri alıyor.ancak son tavan hareketi öyle olmadı.beklenti güçlendi ve yolun biraz daha uzun olduğu algısı oluştu.işte bu noktada alıcıların iştahı yarında tavana kilitleyebilir.keşke güçlü bir işlem hacmiyle yeni sahipleri tahtada olsa.ky kalmadı galiba diye soran arkadaşa cevap şimdilik direniyorum...[/quote]
bugünde benzer hareket yaptı bakalım devamı gelirmi %5 DİLİNDEYİM İLK ÇEYREK BİLANÇOYU BEKLEMEK İSTİYORUM AMA BU GİDİŞLE ÇOOOK ZOR
Kardeşim burda başka kağıtların isimlerini
Lütfen yazmayın
Ayrıca Bunun reklama müşteriye tanıtuma ihtiyacı yok. Artık bişey yazmıycam.
Coniyler zaten fazlıklıları atmaya çalışıyır)
Dünyada artan muazzam un talebi
Un şirketlerinin arı gibi çalışıp iş yetişyirememesi tamam ,diğer un şirketlerinin de iyi bir noktası
ve fakat
Burda kap a da bildirilen resmi bi durum var, bir ortaklık satın alma vs çalışmaları
Örnekleri var.. açın borsa tarihinde yabancının ortak olduğu satın aldığı vs ne olmuş?
Sizin arsanız var, bi coniy geldi arsanıza talip, şu an durum bu. Sahipler ortaklar pazarlık vs..
Diğer un şirketlerinin, bu şirketin spesifik durumundan çıkarım yapması saçma..
Hee dediğim gibi bu spesifik durumu geçin, zaten un a olan talebe göre diğer un şirketlerinün de olumlu fiyatlanması normal, olumlu fiyatlanmasa zaten sıkuntı olurdu.
Asla yatırım tavsiyesi değildir
Son düzenleme : borsaazmanı; 17-04-2020 saat: 12:13.
Yer İmleri