Bilim Kurulu toplantısı sona erdi, Sağlık Bakanı Koca birazdan açıklama yapacak- TRT Haber
Bilim Kurulu toplantısı sona erdi, Sağlık Bakanı Koca birazdan açıklama yapacak- TRT Haber
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Bakan Koca : Virüs 38 gündür ülkemizin 81 ilinde ve hatta köylerimizde , lütfen evinizde kalın , virüsü dışarıdan evinize getirmeyin .
Bakan Koca : Bu süreçte evden çıkmayanlar gizli kahramanlardır
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Bakan Koca : Filyasyon yapılan kişi sayısı 322.754
saat 18.00den sonra ekrana çıksaydı ya sayın bakan!
"Hayatın inişlerini istemiyorum, çıkışlarına değmez."
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir
Bakan Koca : 65 yaş üstü Kendisi başvurularak hastaneye yatanlar arasında yoğun bakıma ihtiyacı ortalaması %11 iken filyasyon sonrası erken tespitle bu oran %4 olmuştur
Bakan Koca : Bugün 40270 test yapıldı , 43535 vaka , 125 vefatımız var, 1542 hastamızda iyileşti
Bakan Koca : Hastanelerin yoğun olduğunu düşünüp belirtilerinizi yok saymayın başvurun , geç kalmayın geç kalmanız akciğer iltihabına sebep olabilir, Biz İspanya değiliz Amerika değiliz hastalığa erken müdahale etme imkanımız var , teşhis konan kisi ile temasınız varsa lütfen hastaneye hemen başvurun
Bakan Koca : Tomografi sonrası test yapılacak diye bir kural yok , semptomu olan herkese yapılacak
Yer İmleri