Sayfa 292/775 İlkİlk ... 192242282290291292293294302342392 ... SonSon
Arama sonucu : 6194 madde; 2,329 - 2,336 arası.

Konu: NETAS - Netaş Telekom

  1.  Alıntı Originally Posted by eksina Yazıyı Oku
    o arkadas ben mı oluyorum
    O kişi sen olsan alıntılardım eksina... Sen de anlamadıysan artık..
    Bir hisse ucuzsa almaya başlarım, ama ucuz bir hissenin hemen yükselmeye başlamayacağını da bilirim.

  2. Batmış Nortel zamanında 6 milyon sermaye ile sermayesinin 4 katı kar edip temettü veren şirket, OEP ve ZTE döneminde zarar ediyor ha. Maliyeye şikayet etmek gerek bunları ülkeden vergi kaçırıyorlar diye. Gerçi bizim maliye nerede gariban esnaf ve şirket var onlarla ilgilenir bu tip şirketlerin kapısından bile girmezler. Burada ne dönüyor diye.

  3. #2331
     Alıntı Originally Posted by oscar77 Yazıyı Oku
    O kişi sen olsan alıntılardım eksina... Sen de anlamadıysan artık..
    pek yazan cızen kalmadıda forumda ondan

  4. Lotları son yarım saatte mi hüpletecek acaba...!?
    Bir hisse ucuzsa almaya başlarım, ama ucuz bir hissenin hemen yükselmeye başlamayacağını da bilirim.

  5.  Alıntı Originally Posted by herseyeragmen Yazıyı Oku
    Batmış Nortel zamanında 6 milyon sermaye ile sermayesinin 4 katı kar edip temettü veren şirket, OEP ve ZTE döneminde zarar ediyor ha. Maliyeye şikayet etmek gerek bunları ülkeden vergi kaçırıyorlar diye. Gerçi bizim maliye nerede gariban esnaf ve şirket var onlarla ilgilenir bu tip şirketlerin kapısından bile girmezler. Burada ne dönüyor diye.
    En önemlisi bu kar yoksa kapat gitsin arge imiş ne üretip geliştirdimi


  6. teknoloji anlamıyoruz abi ..gözümüle görmediğime inanamıyorum
    https://www.sap.com/corporate/en/company.html
    SAP) dünya genelinde şirketlere verimlilik vb alanlarında işler yapıyormuş ve NETAŞ iş ortağı, web sayfalarında böyle bir netaş yazan bir bilgi okuyamadım, taşeronlukta yapıyor olabilir. kablo,kutu tesisatçılığı yapan netaşın bu türden şirketlerle ne iş olabilir. hep zarar ediyoruz....kendi verimliğine bir kuruş katkısı olmayan başkasına nasıl verimlilik katkısı olabilir.

  7. Bu iş ortaklığı Netaşın geliştirdiği ION'u kullanmaları ... ION farklı IoT cihaz ve uygulama sağlayıcılarının ortak çatı altında çalışmasına imkan sağlıyormuş

Sayfa 292/775 İlkİlk ... 192242282290291292293294302342392 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •