Parayi basan ayni sekilde geri toplayamaz mi...neden piyasada biraksinSM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Parayi basan ayni sekilde geri toplayamaz mi...neden piyasada biraksinSM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Twinkle twinkle little star,
Soon you won't be twinkling anymore.....
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Sn.Wyatt, parayı basmak ve dağıtmak kolaydır. Neticesini almak anlık bir durumdur..
Ekonomi anlatılırken şöyle bir simülasyon yapılmıştı. Bir domino taşı 100 tonluk bir duvarı yıkabilirmi diye.. Dominodan kastım OKEY taşı.. Bu ard arda ama bir büyük boy dizilerek yapılıyordu. Domino etkisi.. İlk OKEY taşı yıka yıka en sonunda 100 tonluk duvarı yımıştı. Şok olmuştum. Tek bir küçük OK taşı ile 100 tonluk bir duvarı devirebilmek inanılmaz idi..Ama yıkılmıştı..
Bunun gibi...
Parayı toplamak belli bir süreç kanımca en az 6 ay sürer. Ama süreçten zarar görenlerin 6 ay değil, 6 sn leri bile yoktur. Faiz artırmak sihir değildir. Etkisi en erken piyasalarda 6 ay sonra görülür...
Bu şuna benzer.. Elimizde bir beyzbol sopası var. SAğa sola savuruyoruz.. Ben diyorum ki, kolumuza denk gelirse kolumuzu kırabilir. Siz de diyorsunuz ki hastahane var, tedavi ettiririz...
O beyzbol sopasının kolumuza denk gelmesi ve kemiğimizi kırması saniyelik bir olay iken, kırık kolu hastaneye götürmek, tedavi ettirmek ve eski sağlığına kavuşmasını sağlamak dikkatli beslenme ile en az 6 ay sürer diyorum...
Umarım yeterince açık olmuşumdur.
Bugün 6,93
![]()
Yer İmleri