adamlar ölüm sayısı arttıkça endeksi de yükseltiyor değişik bir tarzları var..
Buradaki görüşler kişisel görüşlerimdir. Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
Sanayi tipi vitamin yerine doğal ve bağışıklık sistemini guçlendirici sebze meyve tuketmet bence daha faydalıdır. Ben hergun nar, bulamaz isem nar eksisi ile idare ediyorum. Bunun yaninda harnup, limon, nane, cilek, greyfurt ile takviye edince faydası cok oluyor. Greyfurt tuketiminde ilac kullaniliyorsa dikkat etmek lazım tabii..
Cevap gelmedi.
Açıklayayım bari.
MACD.Div:AS ne demek.
Grafik ekranınızda indikatörler fiyat çizgilerinin altında/üstünde ayrı bir pencerede ( ayrı bir bölümde ) gösterilir.
Div:AS olanı ise, fiyat çizgileriyle birlikte arka planda ( background ) gösterilir.
Yani, MACD.Div:AS diye bir indikatör yok.
sıkıntı o zaten ağbey.. sen doğal olsun diye meyve-sebze ile takviye etmeye çalışıyorsun ama,
adamlar tarımı olması gerekenden farklı biçimde "sanayileştirdiği" için tarımda gereksiz kimyasal kullanımı feci derecede arttı.
ilave olarak hatalı üretim teknikleri ve sanayi kirliliği yüzünden tarım arazilerimiz ve topraklarımız büyük bir kirlenme ile karşı karşıya kaldı.
son 20 yıl içerisinde gerçekleşen çarpık kentleşme ve denetimsiz sanayileşme hareketi sonucunda Trakya bölgesinde tarıma uygun temiz (kimyasal kirliliğe maruz kalmamış) toprak parçası kalmış mıdır ? ciddi araştırılması lazım.
Yer İmleri