Sayfa 422/1001 İlkİlk ... 322372412420421422423424432472522922 ... SonSon
Arama sonucu : 8003 madde; 3,369 - 3,376 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - III

Alıntı Originally Posted by kubilayhan23 Yazıyı Oku
    Test kiti artı ilaçda yoktur iranda.Kaynakları olsa bile alamıyorlar.Satan yada veren yok.Tukaka ülke Mezhebi farklı MÜSLÜMAN ülke bir de oraya yardım eli atsak olmuyormu?
    Irana ilaç satmak sözde serbest Ameriganyalı o.ç. tosbagalara göre, emme para almayacaksan!
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

2. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

3. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    12,159
     Alıntı Originally Posted by kubilayhan23 Yazıyı Oku
    Test kiti artı ilaçda yoktur iranda.Kaynakları olsa bile alamıyorlar.Satan yada veren yok.Tukaka ülke Mezhebi farklı MÜSLÜMAN ülke bir de oraya yardım eli atsak olmuyormu?
    Barzani dururken onlara sıra gelir mi ?Bu arada PKK nın yardım için Barzani ye teşekkür etmesi ayrı bir konu.Bunlar unutulur mu?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    12,159
     Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Virüs bulaşmamış Grönland var diyordum, bir tek Antartika kalmış XXX...
     Alıntı Originally Posted by nikrece Yazıyı Oku
    Gerçekten o şekilde.Küresel ısınmadan dolayı,buzullar erdikçe ortaya çıkıyorlar.
     Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Hadeee... Az gayret, şu an bir tek Jurassic Parkımız noksan, o da tamam olsun.
    Aha ne buldum.Yazının son kısmı
    https://www.sozcu.com.tr/2020/yazarl...m_medium=diger

6. Salgının başladığı Çin'in Vuhan kentindeki Viroloji Enstitüsü'ye ait bir buzdolabında koronavirüsün de bulunduğu 1500 farklı virüsün muhafaza edildiğini gösteren fotoğraf karesi yayımlandı. Söz konusu fotoğrafın 2018 yılındaki Çin Haber ajansı tarafından Twitter üzerinden paylaşıldığı ve daha sonra silindiği ortaya çıktı.

https://www.yurtgazetesi.com.tr/duny...i-h154534.html

Eğer bu haber doğruysa çarşı çok fena karışır!
    "İyi insanlar cennete gider değil, İyi insanlar nereye giderse orası cennet olur."

7. Defin verilerine göre ölüm oranları İstanbul’da yüzde 10, Trabzon’da yüzde 25 oranında arttı

https://www.haberturk.com/defin-veri...-artti-2651444
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

8. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

Sayfa 422/1001 İlkİlk ... 322372412420421422423424432472522922 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •