Artan

99,00 10 18:10
16.477,50 10 18:10
134,20 10 18:10
71,50 10 18:10
291,50 10 18:10
Artan Hisseler

Azalan

87,30 -10 18:10
512,00 -9.94 18:10
11,87 -9.94 18:10
56,95 -6.64 18:10
32,60 -6.48 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

25.705.427.996,65 18:10
25.126.837.234,00 18:10
19.159.886.780,88 18:10
15.041.630.827,90 18:10
14.530.506.819,80 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 4975 madde; 1 - 8 arası.

Konu: İDEAL veri terminalinde /Sistem/İndikatör/Robot

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by orionx Yazıyı Oku
    @hector ve @3c1a ikinize de teşekkür ederim. Yanlız benim uzun zamandır çözemediğim farklı bi problemden dolayı bu kodları kullanamıyorum.

bars[i].Month satırındaki gibi month ve türevi tarih fonksiyonlarını çalıştıramıyorum. Tarih fonksiyonları tanımlanmamış gibi hata veriyor, eklediğim tüm referansları da resimde gösterdim, sizinkilerden eksik bi referans var mı kontrol edebilir misiniz rica etsem.

Kodu idealin içinden çalıştırmaya çalıştığımda da paneldeki hatayı alıyorum. Direk idealde mi bi hata var acaba benim ?

https://i.hizliresim.com/8rtgx5.png
    bars[i].Date.Month olmalı, hata bu.
    yazdığım çözüm başka bir düzenleme gerektirmeyen bir çözümdür. copy paste yapmanız yeterli.
    aksiyon alacağınız yerde if(VadeSonu) .... yapmanız yeterli olur.

2.  Alıntı Originally Posted by Hector Salamanca Yazıyı Oku
    bars[i].Date.Month olmalı, hata bu.
    yazdığım çözüm başka bir düzenleme gerektirmeyen bir çözümdür. copy paste yapmanız yeterli.
    aksiyon alacağınız yerde if(VadeSonu) .... yapmanız yeterli olur.
    Copy-paste yapmıştım zaten, Date yazımı atlanmış, şuan çözüldü bu problem teşekkürler hızlı geri dönüşünüz için. Yalnız gönderdiğiniz kod vadenin son gününün 9.30 başlangıç mumunda kapatıyor sistemi.

Biraz geliştirmeye çalıştım. Vadenin son günü son mumda sistemi flate geçirebildim fakat yeni vadenin ilk mumunun açılış fiyatından önceki vadenin son yönünde devam ettiremedim sistemi.
    vade geçişi.jpg

PHP Code:
    var Sistem.GrafikVerileri;
    var 
    SonYon "F";          
    bool VadeSonu false;
    TimeSpan timeSpan1 = new TimeSpan(093000);
    TimeSpan timeSpan2 = new TimeSpan(18,14,00);
    for (
    int i 1Sistem.BarSayisii++)
       {               
       if ( 
    V[i-1].Date.Month!=V[i].Date.Month  && V[i].Date.Month%2==&& V[i].Date.TimeOfDay == timeSpan1

//Yeni vade başı saat 9.30 ise 2 bar önceki yönden devam et 

{

Sistem.Yon[i] = Sistem.Yon[i-2];      

SonYon Sistem.Yon[i];               
              continue;
            }

if(
    AL SAT KOŞUL)
            {
              ....
            }

DateTime AyinSonGunu = new DateTime(V[i].Date.AddMonths(1).Year

V[i].Date.AddMonths(1).Month,1).AddDays(-1);

// Çift bir ayda ise &&  ayın tatil olmayan son günü ise

if ( (V[i].Date.Month 2) == &&

V[i].Date >= (AyinSonGunu.DayOfWeek == DayOfWeek.Sunday AyinSonGunu.AddDays(-2) : 

AyinSonGunu.DayOfWeek == DayOfWeek.Saturday AyinSonGunu.AddDays(-1) : AyinSonGunu))               

VadeSonu true;              
          else 
    VadeSonu false;

if (
    VadeSonu && V[i].Date.TimeOfDay==timeSpan2//Vadenin son günüyse ve saat 18.14 ise flat

{

Sistem.Yon[i] = "F";

SonYon Sistem.Yon[i];                   
              }
       } 
    Burada ilk if bloğunun ilk satırında " Sistem.Yon[i] = Sistem.Yon[i-2]; " bir problem varmış gibi. [i-1] değil [i-10] da alsam Flat yönünde devam ediyor. "Sistem.Yon[i] = "S" veya "A" şeklinde elle yön belirttiğimde kod çalışıyor.

Vadenin ilk mumunda açılış fiyatından son yönde devam ettirmek istiyorum sistemi, yardımcı olabilirseniz sevinirim.

3.  Alıntı Originally Posted by orionx Yazıyı Oku
    Copy-paste yapmıştım zaten, Date yazımı atlanmış, şuan çözüldü bu problem teşekkürler hızlı geri dönüşünüz için. Yalnız gönderdiğiniz kod vadenin son gününün 9.30 başlangıç mumunda kapatıyor sistemi.

vadenin ilk mumunun açılış fiyatından önceki vadenin son yönünde devam ettiremedim sistemi.
    Date ilk kodda eksikmiş yeni gördüm, yazarken uçmuş olmalı

aşağıdaki satır yanlış çünkü Sistem.Yon bir liste ve listenin her elamanı "dolu" gibi düşünmeyin! çünkü geçmişte hangi elemanı set etmişseniz o doludur yani böyle bir kullanım mümkün değil. özetle Sistem.Yon[i-2] birer null
    Sistem.Yon[i] = Sistem.Yon[i-2];

bunun yerine
    sonyon atadığınız yerlerde oncekisonyon diye bir değişken yapıp öncekini saklayın ve bunu kullanın.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •