Birileri meclise kadar donsuz, pardon malsız kalacak.
Birileri meclise kadar donsuz, pardon malsız kalacak.
5 senelik sevdalarımızdan biri. Bazen zarar ettik bazı kar ettik .bu oynaklikta almazsak ayıp etmiş oluruzhayırlısı bakalim
SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Borsada bilgisiz bir yatırımcıyım.Temel analizden-teknik analizden anlamam. Kulağım delik değildir. Kimse benim yazdıklarımdan etkilenip işlem yapmasın.(eski nickim : hallederiz )
Saflar sıklaşmaya başladı, sosyal mesafe ortadan kalkıyor. Dikkat edelim...
BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Benim anlamadığım, ne değişti. İmar işinin sonbahardan önce çözülmesi zor gibi. Ondan ötesi bizim yıllar önce satın aldığımız hikaye şimdi twitterdan pazarlanıyor. Tamam fiyat biraz yükselebilir. Sonra beklentiler gerçekleşmeyince yine çöküş olmaz mı? Üstelik bu kez sayısız KY tahtada olacak ve büyük hayal kırıklığı ile satmaya başlayacak. Birileri vurgun yaptığı ile kalacak.
Eğer imar çıkıp(imar çıkması yetmez satışın gündeme gelmesi gerekir) yeni fiyatlamayı gerektirmediği sürece hayal kırıklığı kaçınılmaz. Eğer gerçekten 100 leri spekülasyon adına geçerse hemen vedalaşmak gerekir diye düşünüyorum.
Kalanlara hayırlı kazançlar dilerim imar işinden sonra bekleyenler inşallah çok çok kazanır gerçi yine ben gelirim buralara
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İnsan paranın sahtesini yapar, para da insanın...yorumlarım yatırım tavsiyesi değil dostça muhabbettir doğruları olduğu gibi yanlışlarıda elbet vardır...
Ama ky çok ciddi alış yapıyor, dediğin gibi pazarlama var. Kuşlu sitede birçok grup yazmaya başladı.
BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kuslu sitede başka.bir grupda aldirmayq.basladi.ama bu grup.digerinden farkı arsanin. İmar cikincaki değerini hisse fiyatına bolunce çıkan 3 haneli.rakami.gorunce saldırdılar. Beklenti.onceden alınır mantigiyla
Yer İmleri