Bakın zamanında İşbir sattım daha güzel hisse buldum diye her seferinde misal 50 lot ile çıktım 40 lot ile geri geldim.Bu da aynısı satan başka hissede kar etyim der ama geri geldiğinde anlarki 😭😭😭
Bakın zamanında İşbir sattım daha güzel hisse buldum diye her seferinde misal 50 lot ile çıktım 40 lot ile geri geldim.Bu da aynısı satan başka hissede kar etyim der ama geri geldiğinde anlarki 😭😭😭
Doğru 10 lotun 9 unu sattık 4 unu geri alabildik çünkü diğer hisse de düştü maalesef iki kez zarar ettik
GM 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hocam bi süredir bu hissenin yanında MERİT ve İŞBİRİ takip ediyorum. Eski yorumlara bakıyorum. 3ünde de olan siz varsınız uzun süredir.
Bu 3 hisseyi de anlatan yorumlarınızı alsak.
Hisselerin genel durumu. Birbirlerine göre karşılaştırması. Portföyünüzdeki dağılımı ( çok özel değilse. Örneğin yüzde 40 ybtaş gibi)
Hisselerin kısa uzun hedefleri.
Sizin hedefleriniz. Neden bu üçü mesela.
Sadece yüksek sermaye artırımı ihtimali mi sadece.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hocam ilk başlangıçta tüm parayı 3 bölmüştüm sermayesinidde YONGA MOBİLYA dan çıkarmıştım.Merit te nettur un kapanması tüm işlerin merit e devir olması sermaye tavanının artması yönetimin 2017 de almış olduğu kararlar önemli.İşbir sektörel olarak buyümede.Bazıları yönetimi beyenmeye bilir ama şirket buyüyor bence sıkıntı yok geçen seneki yükseliş hissenin toplandığı imajını verdi.Kademeli bir yükseliş vardı hissettirmeden azar azar %20₺ gibi bişey yaptı ordada en büyük beklenti bedelsiz.
Yibitaş ayrı bir konu.Geçmişten gelen bir ortaklık ayrılması ile şimdiki şirkette kalmış durumda Ortağınıda oyak çimento bir kısmıno aldı.Küresel piyasalardaki sıkışıklıktan dolayı baya eski teknolojiye sahip bir fabrika.Ana ortağın Sivasta murmuş olduğu sıfır bir fabrika var bu sebepten dolayı satış olabilir ve bu sermaye buralarda kalmaz.Eskiden Afyon çimento hikaye aynı onda sermaye 120 bindi sermaye artışı peşinde şirket satışı baya bir beklentim bar 3 hisse içinde anlayacağınız.
Yer İmleri