Sayfa 125/218 İlkİlk ... 2575115123124125126127135175 ... SonSon
Arama sonucu : 1743 madde; 993 - 1,000 arası.

Konu: Entegral Haber Ajansi

1.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Puhhaaaaaaa ...Gübekli ayvam

Tarih bilmiyon ,Coğrafya bilmiyon ...Edebiyat bilmiyon ...Borsa bilmiyon ,Şiir den bihaber ,Felsefe sıfır ...Trükçe sıfır altı

Hubar diye tutturmuşun ..o da rötarlı

Bu nassıı bi paradoksal ironi dir ya ..bu nedir yani nedir !?

Sevgiler
    Hocamla ciddi bir sorunumuz var. Meazun etmiyor. Hepsine sifiri basmis, goruyonnu. Insaf be hocam...Burhen Kuzu'yu takip etsem simdiye docent olmustum be ya...

Meazun etmiyor...

2.  Alıntı Originally Posted by Uyvar41 Yazıyı Oku
    Ayvacığım;
    Bırak şu ayıyı deveyi..
    İran ordusu Suriyede meşgul
    Suud kraliyet ailesi g.tü kurtarma derdinde,
    Zaten o haysiyetsizlerde İran a saldıra cak maça yok..
    120 bine gelirse senin şortlar tanga olur püfür püfür gezersin..
    Abd yle limoni, cia ajanları tutuklanıyor, 700 Bnd ajanı kodeste, sahada hamle yapabilecek adamları yok, bütün kredi derecelendirme şürekası basmış 0 ları..
    Hacı zaten dipteyiz..
    Bunlar ortalığı bir süt liman eder, dolar yürürse 3.20 ye , seni cayır cayır yakarlar..ortalık nane limon.,
    Yaşın ilerledi, gel beni dinle köşende otur, çıtır kağıtlarda ufaktan takıl..
    Suya derin bakanlardanim abi...Gelecegi gorebiliyon, biliyon nu?

Suud, Acam'a saldiracak. Once aynen Saddam gibin girecek Iran'a guneyden ilerleyecek. Bu esnada Hörmiz kapanacak, Çin'de petrol sikintisi baslayacak, Çin ekonomisi felc olacak. Sonrasi azinliklarin isyani ve ic karisikliklar. Sadece bizim Fethullah degil, Uygurlarin lideri de enaz 10 yildir Abd'de.

Suud'un guneyden isgali sirasinda, Iran'in kuzeyi karisacak. Aynen Azerilerin ayrilikci Azeri lideri de senelerdir Abd'de. Tabii ki pjak ve Kurt isyani da cikacak.

Ayni anda Korfez ulkeleri Katar ve Bahreyn'de Sii isyanlari cikacak.

Neticede Iran, kuzeyden yani Hazar'dan fedaral bir Turk-Kurt koridorunu kabul edecek.

Iste bunu kabul ettikten kelli, Acam'in Suud'a taarruzu baslayacak. Tum korfezi ele gecirdikten kelli, Suud topraklarina girecek ve uzerinde 3 milyon Siinin yasadigi Suud petrol bolgesini ele gecirecek.

Suud'un zenginleri dolarlari bavullara koyup, Turkiye'ye kacacaklar.

3. 119650'den 4.partiyi yeniden furdum. Baska care yok.

4.  Alıntı Originally Posted by ayvagobeknuri Yazıyı Oku
    Suya derin bakanlardanim abi...Gelecegi gorebiliyon, biliyon nu?

Suud, Acam'a saldiracak. Once aynen Saddam gibin girecek Iran'a guneyden ilerleyecek. Bu esnada Hörmiz kapanacak, Çin'de petrol sikintisi baslayacak, Çin ekonomisi felc olacak. Sonrasi azinliklarin isyani ve ic karisikliklar. Sadece bizim Fethullah degil, Uygurlarin lideri de enaz 10 yildir Abd'de.

Suud'un guneyden isgali sirasinda, Iran'in kuzeyi karisacak. Aynen Azerilerin ayrilikci Azeri lideri de senelerdir Abd'de. Tabii ki pjak ve Kurt isyani da cikacak.

Ayni anda Korfez ulkeleri Katar ve Bahreyn'de Sii isyanlari cikacak.

Neticede Iran, kuzeyden yani Hazar'dan fedaral bir Turk-Kurt koridorunu kabul edecek.

Iste bunu kabul ettikten kelli, Acam'in Suud'a taarruzu baslayacak. Tum korfezi ele gecirdikten kelli, Suud topraklarina girecek ve uzerinde 3 milyon Siinin yasadigi Suud petrol bolgesini ele gecirecek.

Suud'un zenginleri dolarlari bavullara koyup, Turkiye'ye kacacaklar.
    sabah matrikste çin ham petrol ihtiyacının çoğunu rusyadan karşıladı diye bir haber okudum.. nöri başgan çin "hörmüz"ün alternatifini bulmuş galiba..

5.  Alıntı Originally Posted by ayvagobeknuri Yazıyı Oku
    Borsaya gelince, benim yapabilecegim bir sey yok. Pozisyonum belli. 120000'e gelirse 4.parti shortu, kontrat sayisini arttirarak yeniden acarin.

Bence bu kadarcik yesil yeterli degil, yukari bir miktar daha beklenmeli.

Neticede bu bir deve tuzagidir. Cift horguclu deve, uc horguclu deve...

Deve tuzagi aybalam deve tuzagi...
     Alıntı Originally Posted by ayvagobeknuri Yazıyı Oku
    119650'den 4.partiyi yeniden furdum. Baska care yok.
    Göbekli ayvam Hem 120000 diyon hemide 350 piont altından işlem yapıyon ,niye acula ediyon kendi kendine ters düşüyon sonrada yoh efem hocam niye sıfır verdin ...

Vob 120725

https://www.youtube.com/watch?v=wYMp86I5KLU
    Hayat hoş gerisi boş

6.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Göbekli ayvam Hem 120000 diyon hemide 350 piont altından işlem yapıyon ,niye acula ediyon kendi kendine ters düşüyon sonrada yoh efem hocam niye sıfır verdin ...

Vob 120725

https://www.youtube.com/watch?v=wYMp86I5KLU
    Dostum o kadar kusur kadı kızındada olur..
    Ayvacığım,
    Jeo dedin politics dedin ama ben sana cebir diyom. 30 dolar endeks hayırlı olsun..zorlaması 31-32..
    Önümüz yaz .. şortları kıvırır tanga yapar püfür püfür gezersin ..
    Hadi hayırlısı..

7. Gerçi sen Guzu şürekasındansın..
    Endeks 100 bine gidiyor , sen hep tangalısın ama tırlar hep dolu😀

Abi bu ayı kuduruk boğalar yukarda kapatır nere dersen bi abla 126 ve 135 arası bir yer olur diyo...Abi ben havaya bakıyor derin derin...ama senin gibi göremiyor...Abi bide kayfe falına mi baktirsak faydası olur mu ki ne dersin

GT-I9060I cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 125/218 İlkİlk ... 2575115123124125126127135175 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •