Sayfa 912/992 İlkİlk ... 412812862902910911912913914922962 ... SonSon
Arama sonucu : 7935 madde; 7,289 - 7,296 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - I

1.  Alıntı Originally Posted by kafkaf Yazıyı Oku
    Piyasa canlı?

:-)
    Amaç o
    Olur yada olmaz o başka mesele.
    Ama yüksek faizle olamayacağı kesin.

Şu anda izlenen politika bu.
    Ben gözlemimi söylüyorum.Doğru yanlış bilemem.

2.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Amaç o
    Olur yada olmaz o başka mesele.
    Ama yüksek faizle olamayacağı kesin.

Şu anda izlenen politika bu.
    Ben gözlemimi söylüyorum.Doğru yanlış bilemem.
    Düşük faiz ile canlı piyasa oldu mu son 1 yıldır? Mesela dolar neden hala yükseliyor?

Gözleminizi merak ettim. Tşk.
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

3.  Alıntı Originally Posted by kafkaf Yazıyı Oku
    Düşük faiz ile canlı piyasa oldu mu son 1 yıldır? Mesela dolar neden hala yükseliyor?

Gözleminizi merak ettim. Tşk.
    Yani bir toparlanma olacak gibiydi ama virüs işi bitirdi.
    Artık son çare olarak faizleri olabildiğince düşürüp parayı piyasaya yönlendirme ümidi kaldı.
    Onu deniyorlar.

4.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Artık son çare olarak faizleri olabildiğince düşürüp parayı piyasaya yönlendirme ümidi kaldı.
    Onu deniyorlar.
    Siz olsaniz su ortamda paranizi piyasada kullanir misiniz veya yatirim yapar misiniz yani sizden kastim birey bazinda degil bana gore faizleri de oldurseler de belirsizlik guvensizlik ortaminda kimse magrasindan cikmaz yatirimci normal genel yatirimci refleksi bunu uygular. Risk seviyorsunizdur firsatlari goruyorsunuzdur piyasaya girersiniz ama bu yuzde kaca tekabul eder ????

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

5.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Onu deniyorlar.
    Toparlanma olacak gibiydi :-) çok iyimser gördüm sizi. Yabancı yatırımcı satıp çıkıyor ülkeden.

Neyse onu da denesinler bakalım.
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

6.  Alıntı Originally Posted by Corbaciyan Yazıyı Oku
    Siz olsaniz su ortamda paranizi piyasada kullanir misiniz veya yatirim yapar misiniz yani sizden kastim birey bazinda degil bana gore faizleri de oldurseler de belirsizlik guvensizlik ortaminda kimse magrasindan cikmaz yatirimci normal genel yatirimci refleksi bunu uygular. Risk seviyorsunizdur firsatlari goruyorsunuzdur piyasaya girersiniz ama bu yuzde kaca tekabul eder ????

Girmem tabiki.
    Ama bir ümitle deneniyor bu yol bence.Faizi olabildiğince düşür, kuru yüksek tut düşüncesi var artık.
    Bizim için ise
    Devir para kazanma değil mevcudu koruma devri.

7.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Girmem tabiki.
    Ama bir ümitle deneniyor bu yol bence.Faizi olabildiğince düşür, kuru yüksek tut düşüncesi var artık.
    Bizim için ise
    Devir para kazanma değil mevcudu koruma devri.
    Kesinlikle oyle enflasyona yenilmeden paramiziin mevcudiyetini korumaliyiz bu ortamda zaten sinirli araci var normal vatandaslarin

Bu krizde sunu ogrendim.sanal marketten alisverisi sanal kredi kartimla cepten kolayca alma.ve kargoyla siparis verme kolayligi.cep tel ile hersey kolay.

Sayfa 912/992 İlkİlk ... 412812862902910911912913914922962 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •