Sayfa 434/1001 İlkİlk ... 334384424432433434435436444484534934 ... SonSon
Arama sonucu : 8003 madde; 3,465 - 3,472 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - III

Cme: Wti futures negatife geçebilir

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Yeminlen, yine para istemiş yahu!
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

CnnTürk dahil Milliyet ve sabah gazetesinde bugüne dair vaka tablosu paylaşılıyor lakin resmî açıklama yapılmamış durumda

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    4,514
     Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Erdoğan : 1 milyon 65 yaş üzeri vatandaşımıza maske ve kolonya dağıtımı yapılmıştır
    Benim babam, Son Yerel seçim hedayesi olarak,Üzümlü Kek ve çay bekliyor daha gelmedi..
    Şimdi de Korona karantinasinda eve kapatıldı ,Kolonya ve Maske bekliyor,onlarda henüz gelmedi..
    Eeee,Bu hükümet bir milyon hedayeyi kime hedaye etti peki.?

Cafe Trend&amp;Trade - III

CnnTürk dahil Milliyet ve sabah gazetesinde bugüne dair vaka tablosu paylaşılıyor lakin resmî açıklama yapılmamış durumda
    Sosyal medyada fake bir paylaşım var ya onu referans aldılar yada bakanlık aciklama yapıp bunu sildi

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    12,159
     Alıntı Originally Posted by british Yazıyı Oku
    KÜFELİK OLMAK

Eski İstanbul da Karaköy'den Kadıköy'e son vapur sefer 24.00 de.Eminönü'de Rum meyhanelerinde son dakikaya kadar parlatanlar vapura yetişsin diye EKSPRES servis küfe ile taşınırmış.Aslı budur. Çok sarhoş olmakla alakası yoktur.

CNN TÜRK AHMET HAKAN : Fake bir paylaşım olmuş reji bana böyle iletiyor , resmî açıklamayı bekliyoruz

Sayfa 434/1001 İlkİlk ... 334384424432433434435436444484534934 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •