Sayfa 865/1003 İlkİlk ... 365765815855863864865866867875915965 ... SonSon
Arama sonucu : 8023 madde; 6,913 - 6,920 arası.

Konu: HALK Cafe - II

1. Amerikan ham petrolü, halkb.nin halka arzınında altında kaldı. Halkın. nin halka arzı 7-8 dolardı... Emerigan ham petrolü de 5-6 dolar. 🙏

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by browjn Yazıyı Oku
    Amerikan ham petrolü 5 dolar 😁 nedir bu acep??? Yorum var mı?
    WTI hemen hemen her zaman Brent ten ucuzdur cunku WTI in uretildigi yerler ABD nin icinde ve her uretimi petrol boru hatlariyla uluslararasi piyasaya tasiyamiyorlar o yuzden icerde tikilip kaliyor ve hep discount edilir fiyati bu yuzden

Birde WCS var bugun fiyati EKSI ye dusmus. Cunku bati kanada petroludur zaten Kanada nin batisinda cikan ne varsa ucuzdur cunku oradan denize boruyla goturmek mesakkatli is ustune oradaki hava kosullari Sibirya gibi. O yuzden orada uretilen ne varsa disari cikarmak buyuk sorun

Yanlis duymadiniz Bati Kanada Petrolu fiyati bugun eksi.

Asagida haberi var 1986 dan berien dusuk petrol fiyatina geldik

Sahsi kanaatim: Dahada kotuye gidecek cunku viruse care bulamayacaklar. Bulsalar bile mutasyon gecirecek tekrar care 18 ay alacak vs vs vs

https://www.cbc.ca/news/business/oil...nday-1.5538048

3.  Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    WTI hemen hemen her zaman Brent ten ucuzdur cunku WTI in uretildigi yerler ABD nin icinde ve her uretimi petrol boru hatlariyla uluslararasi piyasaya tasiyamiyorlar o yuzden icerde tikilip kaliyor ve hep discount edilir fiyati bu yuzden

Birde WCS var bugun fiyati EKSI ye dusmus. Cunku bati kanada petroludur zaten Kanada nin batisinda cikan ne varsa ucuzdur cunku oradan denize boruyla goturmek mesakkatli is ustune oradaki hava kosullari Sibirya gibi. O yuzden orada uretilen ne varsa disari cikarmak buyuk sorun

Yanlis duymadiniz Bati Kanada Petrolu fiyati bugun eksi.

Asagida haberi var 1986 dan berien dusuk petrol fiyatina geldik

Sahsi kanaatim: Dahada kotuye gidecek cunku viruse care bulamayacaklar. Bulsalar bile mutasyon gecirecek tekrar care 18 ay alacak vs vs vs

https://www.cbc.ca/news/business/oil...nday-1.5538048

Hımmmm... Stok dolu herhal... Yakan da yok petrolü herkes evde, araç vs. Kullanmıyor ve virüs de uzun sürerse diye satın alıyor sanki.

Ahmetg Guest
    Ha birde olayin Suudi Arabistan boyutu var bir de Rusya boyutu var

Suud lar ABD nin garantorlugu altinda o yuzden dikkat edin Suud Riyal inin fwd piyasasindaki degeri bile oynamiyor cunku herkes biliyor ABD her zaman kollar Suud lari

Ama rakamsal olarak felakete gidiyorlar. Ellerinde bir tek Aramco var onuda hicbir yerde hissesini satamadilar bir tek zannediyorum kendi Riyad borsasinda kote edebildiler ve sirketin %1.5 unu sattilar. Simdi satmaya kalksalar kimse almaz. Yapabilecekleri iki sey var

Ya 450 milyar dolarlik rezerv lerinden daha da cok yiyecekler ama aylik butce acigi zaten 8-10 milyar dolar civarinda bunu yapmak istemiyorlar onun yerine borclanip duruyorlar. Ama isin sakatligi surada

Borc aldiklari paranin faizi rezervlerine isleyen faizden cok cok daha fazla. Butun rezervleri ABD bonolarinda onlarin faizleride komik dusuk. Borc alirken ise tam rakami bilmiyorum ama en az %3 vardir heralde. Turkiyenin su anda %8 civarinda

Viruse care bulunmazsa Suud Kralligi coker, Amerika bile kurtaramaz. 30 milyon nufus herkes fare gibi doguruyor is yok ekonomi yok. Hac umre yollari kapali.

Ulkede hicbir sey seffaf degil ama bir de ulke fonlari var. O fon ise dunyadan hisse topluyordu ama kac para nedir kim yonetiyor belli degil. O hisselerde zaten goctu.

Bu isin iyi yani ortadogunun ABD nin gozunde onemi kalmadi. Asker ve us bulundurmak savas acmak mantiksiz hale geldi. Petrol fiyatlarinda uzun sure dusuk oranlar devam ederse ortadoguda Amerikan askeri kalmaz gibi geliyor bana.

Bunlar benim 3 kurusluk tahminlerim.

5. Belki de biri 26 dolardan petrol aldı yüklü... Ona çakıyor piyasa.

6. Suudların işi kötü desene. Tabi uzun sürerse yıkılır krallıkları. Aç ortadoğu ülkelerine eklenirler Libya gibi.

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
     Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Anladigim kadariyla secbul hayatinda ilk kez hisse aldi bahriyeli! Cocuklar gibi seviniyor falan hicbir sey olmayan seye.

Teni TRENDimiz mi yoksa? Eliyot dedenin dalgalari 30 seneliktir! E.T'nin Eliyot'u muydu dalgalari cizen yoksa??? https://www.youtube.com/watch?v=UAt-NThc48I
    Secbul bu meydanlarda çok vuruştu.
    Siz toysunuz bilmezsiniz.
    Skenderi görmediniz siz...
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
     Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    Ha birde olayin Suudi Arabistan boyutu var bir de Rusya boyutu var

Suud lar ABD nin garantorlugu altinda o yuzden dikkat edin Suud Riyal inin fwd piyasasindaki degeri bile oynamiyor cunku herkes biliyor ABD her zaman kollar Suud lari

Ama rakamsal olarak felakete gidiyorlar. Ellerinde bir tek Aramco var onuda hicbir yerde hissesini satamadilar bir tek zannediyorum kendi Riyad borsasinda kote edebildiler ve sirketin %1.5 unu sattilar. Simdi satmaya kalksalar kimse almaz. Yapabilecekleri iki sey var

Ya 450 milyar dolarlik rezerv lerinden daha da cok yiyecekler ama aylik butce acigi zaten 8-10 milyar dolar civarinda bunu yapmak istemiyorlar onun yerine borclanip duruyorlar. Ama isin sakatligi surada

Borc aldiklari paranin faizi rezervlerine isleyen faizden cok cok daha fazla. Butun rezervleri ABD bonolarinda onlarin faizleride komik dusuk. Borc alirken ise tam rakami bilmiyorum ama en az %3 vardir heralde. Turkiyenin su anda %8 civarinda

Viruse care bulunmazsa Suud Kralligi coker, Amerika bile kurtaramaz. 30 milyon nufus herkes fare gibi doguruyor is yok ekonomi yok. Hac umre yollari kapali.

Ulkede hicbir sey seffaf degil ama bir de ulke fonlari var. O fon ise dunyadan hisse topluyordu ama kac para nedir kim yonetiyor belli degil. O hisselerde zaten goctu.

Bu isin iyi yani ortadogunun ABD nin gozunde onemi kalmadi. Asker ve us bulundurmak savas acmak mantiksiz hale geldi. Petrol fiyatlarinda uzun sure dusuk oranlar devam ederse ortadoguda Amerikan askeri kalmaz gibi geliyor bana.

Bunlar benim 3 kurusluk tahminlerim.
    Petrol dünya işi.
    Dostum bizim UFO işi ne oldu?
    Çıt çıkmadı senden.
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

Sayfa 865/1003 İlkİlk ... 365765815855863864865866867875915965 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •