Originally Posted by KARADUMAN düşmeyen borsa olmazki..hani böyük buhran hani güccük buhran.. bizde buhran yok.. buhran yoksa ben yokum.. Borsanın düşmesini beklemek çok büyük bi hayal bizde..
Originally Posted by Sercannn Borsanın düşmesini beklemek çok büyük bi hayal bizde.. diye diye düşürecen ,uçağa baksan üçağı bile düşürürsün sen
Originally Posted by ugolnili diye diye düşürecen ,uçağa baksan üçağı bile düşürürsün sen Pala türk yatırımcısına shorttan para kazandırmaz yemini var bozamaz
Originally Posted by Sercannn Pala türk yatırımcısına shorttan para kazandırmaz yemini var bozamaz Kurşun döktürse millet odamı olmaz.
Fena boşaldı Yarına sağlam GAP bekliyorum
Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR
Originally Posted by Sercannn Pala türk yatırımcısına shorttan para kazandırmaz yemini var bozamaz şubat vadede shorttan 18.000 puan kazandım... Kanıtlarsam ne vereceksin...
Originally Posted by thunder şubat vadede shorttan 18.000 puan kazandım... Kanıtlarsam ne vereceksin... Sen, secbul, paragöz , serkana lafım yok.. 81900 seviyesi referans... O günden beri düşüş yasaklandı
Forum Rules
Yer İmleri