Originally Posted by
temelreisim
Bu işler böyle kardeşim.
Şimdi ki nesil akıllı. Böyle altın yumurtlayan tavuk şirket buldu mu bırakmıyo. Hani diyorlar havada kapıyorlar diye
Tahtaya bakıyorum, satanın malını dakkasına havada kapıyorlar.
Serbest piyasa ekonomisi alan alır satan satar. Alana niye aldın, satana niye sattın diyemezsin. Spot piyasa, anında görüntü Tak tak
3. Fabrika yeni açılmış, kapasite kullanımı %50 den %100 e çıkmış, hafta sonu dahi 7/24 çalışıyo. Eee bi de virüs var salgın var, ortaklık hikayesi var, herkes yapışıyo. Kimse bırakmak istemiyo. Ee bi de insanların virüsü hiçe sayıp ölümü hiçe sayıp fırınlara ekmeğe hücum ettiğini herkes görünce ahali daha da yapıştı, bırakmıyor. Gerçi Avrupada abd de aynı. Orda da makarna ve pizzaya hücum.
Ben de farklı değilim))) yarı nakit tutuyom. Bi ani fren ve ön camdan atma hareketi bekliyom. O ara takviyeliycem. Açığa satışta yok, kimse gerçek lotlarını da kaybetmek istemiyor.
Yaw ben hepsini geçtim. Tam virüs salgın öncesi dünya Un a muhtaçken bu şirket yeni fabrika açmış. Bu salgın olmasa boşa yatırım olucakmış, şu an Altın yatırım oldu. Bu vizyonla öngörü ile açıklanamaz, resmen kahinlik gibi bişey. 2 haftadır kafam buna takıldı.
Asla yatırım tavsiyesi değildir.
Yer İmleri