Sayfa 146/332 İlkİlk ... 4696136144145146147148156196246 ... SonSon
Arama sonucu : 2653 madde; 1,161 - 1,168 arası.

Konu: KNFRT - Konfrut Gıda

Alıntı Originally Posted by ulver Yazıyı Oku
    Yani 10 milyon para koydu bu sığ tahtaya..

Şuan alış tada tavan da 255 bin bekliyor

canım ciğerim gözlerinden öptüm,
    güzel insan.

2.  Alıntı Originally Posted by sevenhill Yazıyı Oku
    kısada göstergeler şişti yine.. bununda böyle bir yapısı var. düzeltmesi yumuşak olsa bari
    Dünya olağanüstü hal den geçiyor..virüs bütün algı ve yatırım davranışlarını değiştirdi...şuan göstergeler değil hal ve durum çalışıyor.. bundan 5 ay önce insanlara sizi evlere tıkayıp bütün otel leri restaurant ları kapatacağız uzun süre evlerinizde yasacaksiniz deselerdi kimse buna inanmak istemezdi..

O yüzden knfrut 20 lira olmuş 2 liralık uluun 15 lira olmuş..dardanel 15 lira olmuş petun 25 lira olmuş kimse şaşırmasın..

Egeen nasıl gitti 10 lira dan 750 ye 6 liralık knfrut 26 lira oluverir anlayamayız

3. Ersu bile 51 F/K ile işlem görüyor

4.  Alıntı Originally Posted by ulver Yazıyı Oku
    Son 1 haftada a1 kapital 9.5 ortalama ile 1 milyon lot aldı
    Son 1 hafta dediğim geçen perşembeden sonra..bu adam veya adamlar bu kadar malı 11-12 'den satmak için almıyor dur ..sonuc itibari ile knfrut çok eski bir şirket Borsada yani sığ bir tahta..bu 1 milyonu alanı n başka hesapları var..1 kere kur yukarı 150 milyon stok daki mala % 20 kâr yassa kur farkı ile 30 milyon kâr demek..

Eklemek isteyen varsa veya ulver hesaplar yanlış dinlerim dostlar
    ülver kardeş sana yanlış demek ne mümkün sağol eksik olma...
    takasa bakmadım ama bu maliyetlerden dediğiniz gibi alanlar küçük hesaplar yapılmıyordur..
    şirketin temel verileri geçen yıl 3.çeyrek ve son dönem de beklentileri ters köşe yapmıştı..
    bu dönem yatırımları da bittiğine göre satışlar da artarsa bu yıl bilançolar saklanamaz artık...

5.  Alıntı Originally Posted by ulver Yazıyı Oku
    Son 1 haftada a1 kapital 9.5 ortalama ile 1 milyon lot aldı
    Son 1 hafta dediğim geçen perşembeden sonra..bu adam veya adamlar bu kadar malı 11-12 'den satmak için almıyor dur ..sonuc itibari ile knfrut çok eski bir şirket Borsada yani sığ bir tahta..bu 1 milyonu alanı n başka hesapları var..1 kere kur yukarı 150 milyon stok daki mala % 20 kâr yassa kur farkı ile 30 milyon kâr demek..

Eklemek isteyen varsa veya ulver hesaplar yanlış dinlerim dostlar
    emeğinize sağlık..

6.  Alıntı Originally Posted by cefaks Yazıyı Oku
    güzel insan.
    Eyvallah abim..ellerinden öperim..Allah sağlık sıhhat versin.. iyi bak kendine .

7.  Alıntı Originally Posted by cefaks Yazıyı Oku
    güzel insan.
    sn cefalı abimiz cefaks bizler de teşekkür ediyoruz paylaşımlarınız için

8. Hayirli kazanclar.a1 capital vakifin destegi ile 2 gun once aldigi mali cikti.dunku aldigi 625 bin mal var yanilmiyorsam.onlarida cuma veya bugunde duruma gore cikabilir.karsiliginda elbette cep to cep oluyor kademeli olarak.adamlar son zamanlarda gordugum en iyi oyuncular.hem para kazaniyorlar hem topluyorlar hemde kagidi yukari tasiyorlar.kalknma da aynisi yapildi.bunlar benim ongorulerim gozlemlerim yaniliyor olabilirim.anlik takaslara bakarak konusuyorum.Allah razi olsun....

Sayfa 146/332 İlkİlk ... 4696136144145146147148156196246 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •