Sayfa 624/985 İlkİlk ... 124524574614622623624625626634674724 ... SonSon
Arama sonucu : 7880 madde; 4,985 - 4,992 arası.

Konu: Viop - XVII

1.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Yeminle çocuk gibisiniz , burada mal alıp satan insanlarsınız ama bitiremediniz birbirinize laf sokmayı.. Siliyoruz sildiğimizi görmenize rağmen devam ediyorsunuz , ne bitmek bilmezmiş .. Ceza vermeyelim dedikçe aynı üslup aynı laf etmeler devam. Borsa düşer yukselecek diyenlere demedik laf kalmaz borsa yukselir düşen diyenlere demedik laf kalmaz çocukça şeyler , bir durun artık ..
    sen yorma kendini MODUM sonra sinir stres TANSİYONUN çıkacak heee limon la sarımsağı ez karıştır birazda bal ilave et gündüz saat 11,00 civarı yutmanı tavsiye ediyorum ...

selamun aleyküm dostlar

24/03/2020 tarihinde bendeki yeni takibe aldığım çizgiler SPOT FİATI 87.875 iken bendeki kesişim yukarıya doğru ivme gerçekleşmiş inatla hala daha yukarıya doğru ilerlemekte...

2.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Gece gidiyorum depoyu fulleyip bir ve bidon dolduracam 4,70 ten
    Arabayı benzincide bırak.
    Anahtarını filan ver.
    12 den sonra doldursunlar çeksinler kenera.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

3. Benjamin uslu dursa bu mazotu 4 TL den rahat alırım da Benjamin lin sürekli kaşı gözü oynuyor

4. Bugün çarşıya gittim eski kiracım anahtarı teslim etti. bir baktım çarşıya 10 dükkan varsa 8 tanesi kapalı kiralık satlık yazıyor.1 fırtına yaklaşıyor haberiniz olsun.kendinizi paranızı sağlama alın.çok kötü günler bizleri bekliyor.esnaf bitti issizlik her gün artıyor.Allah yardımcımız olsun.

5.  Alıntı Originally Posted by şahit Yazıyı Oku
    Arabayı benzincide bırak.
    Anahtarını filan ver.
    12 den sonra doldursunlar çeksinler kenera.
    Benim dokunulmazlığım var plakayı kırmızıya boyadım dokunurlarsa kucaklarinda götürürler nezarete

Günaydın

Sabah PGSUS ları 49 dan verdim ve yavas yavas Dolar shortlamaya basladım.

Dohol beklediğim hareketi yaptı. Degerlendiren varsa ne güzel bana pek uygun bir hisse değil.

Herkese bol kazanclar.

7. Vadeli 30 makas -700. Aksam esitlenir artik.Bu arada long acmamak icin zor tutuyorum birisi elindeki longlari azaltiyor. Tatile rahat girmek istiyor. Cuma ugramaz artik buraya.

8. her zaman makası sortcular aleyhıne kullanan pala neden bu kadar comert almadı 700 p alması haktı ama .....genelde bu hareketı spotu satmak için yapar ama bayagıda ılgınc yerde
    147 gecılmezse .....ay sonu 136 beklerım.......takıp edelım.........

Sayfa 624/985 İlkİlk ... 124524574614622623624625626634674724 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •