Sayfa 655/985 İlkİlk ... 155555605645653654655656657665705755 ... SonSon
Arama sonucu : 7880 madde; 5,233 - 5,240 arası.

Konu: Viop - XVII

1. YKBNK Koç Holding Şirketlerinin tedarikçilerine, bayilerine ve Koç ürünü alanlara kredi açmakta artık daha rahat. Unicredit varken belki yapamıyorlardı.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

2.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Yonca günlük te 8.10 altı kapanışlar gelirse yeni formasyona SERCO senin adını vericem.
    Çizimleri basit görüyorsun ya , bilmiyorsun ki grafta çizgiden çok okumak önemlidir.
    Sn. sindoma bu sekilde para kazanabiliyor musunuz? yoksa oylesine mi yaziyorsunuz.

3.  Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    6.75 ten itibaren 5 ya da 6 parçada alıcıyız garanda. Geri doğru. Derüne daha derüne. Zaman mekan farketmez. Geldiği zaman. Ortada kuyu var yandan geç fazla takılma meydanda.
    İyi alışlar diyeyim..

4.  Alıntı Originally Posted by Hermesj Yazıyı Oku
    Abi ben her ay endeksi yazıyorum. Çünkü elemanlar bazen yanlış yazıyor... tutup baktım, 25 metreküp kullanmışım metreküpü 1,56 tl..

Devlet donumuza el atmış bu nasıl iş yazıklar olsun....
    Ben itiraz edeceğim. Herkese geçirmişler... itiraz etmeyen olursa ceplerine kalır...
    metrokbünü biliyon zati. peşin ödemişsin sadece.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

5. Boşuna herkeze sosyal yardım adı altında para dağıltmadılarya nerden yerine koyacaklar sizce? Tabiki ordan burdan şurdan fiyat yükselterek😊slm herkeze bu arada uzun zamandır okuyorum forumu aristo bozkurt ayrıca selam😊 ne güzel atışmalar var yahu neyse herkeze bol kazançlar hisse alacam lakin ortama bakınca al sat en güzeli para kazanmak zor artık

6.  Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Kirmizinin ustune atamazsam operler mi diyor. Ne diyor.
    Bu iş daha çooook sürer diyor. Once mavı gelecek kırmızıyı aşağa kesecek,ki son düşüş vuruşu gelecek. Sonra sağlıklı yukarı zamanı gelecek. Şu anki yukarılar hareketli ortalama isyanları. PY maliyet tepkileri.Zaman bol. Haydi huyduyla gider aylar.

Brent petrolün 19 dolarlarda sürünmesine rağmen Tüpraşın hala 85 lerde olması inanılmaz bir olay , aşığım borsamızın sağlamlığına aşık....

8. 115.300 tekrar long...

Sayfa 655/985 İlkİlk ... 155555605645653654655656657665705755 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •