bu fatih tezcan denen tipin yazdığı tweewti akp muhalifi biri yazmış olsa, gözaltı süresi kac dakka olurdu? bence 3 dakkada alınırdı ama fatih in seveni çok savcılar da tam cumhuriyet savcısı olunca tadından yenmeyen laik ülke yapmış oluyolar.
bu fatih tezcan denen tipin yazdığı tweewti akp muhalifi biri yazmış olsa, gözaltı süresi kac dakka olurdu? bence 3 dakkada alınırdı ama fatih in seveni çok savcılar da tam cumhuriyet savcısı olunca tadından yenmeyen laik ülke yapmış oluyolar.
Usdtry 6.9555
Ulusal Egemenlik Ve Cocuk Bayramimiz kutlu olsun.
Ataturk ve silah arkadaslarinin mrkani cennet olsun
Usdtry 6.9494
Geçmiş bayram tatillerinde yapılan hareketler.
Cumaya dikkat demiştim bugünden başladılar...
Mayısı komple karantinaya alsak 5,95e düşer mi?![]()
Gümrük vergilerine bakarsanız durum ciddi. Cari açık eğer doğal yollarla kapanacaksa ekonominin küçülmesi gerekiyor. Buda vergi gelirleri ve işsizlik üzerinden kamu maliyesini etkileyecektir.
Ben şu anda mevcut ekonomi yönetiminin çıkış planın ne olduğunu anlayamadım. Forumdaşların fikirlerini almak isterim.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
O egeli ben değilim
DSÖ den flaş aşı açıklaması: 6 aşıda umut veren gelişme.
Birleşmiş Milletler çatısı altında faaliyet gösteren Dünya Sağlık Örgütü, dünya çapında 83 corona virüsü aşısının geliştirildiğini duyurdu.
Örgüt tarafından yapılan açıklamada, 6 aşıda insan üzerinde denemeler başladı ifadesi kullanıldı.
http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/d...elisme-1734694
Şimdi de eczanelere hücum baslar...bir izdiham da orada olur....
Bizim millet belesi sever zaten...
Beleş beş tane leblebi dagitacaz deseler millet birbirini ezer...SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Twinkle twinkle little star,
Soon you won't be twinkling anymore.....
Yer İmleri