Sayfa 6/1001 İlkİlk ... 456781656106506 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 41 - 48 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI VI ( & Mevduat faiz karşılığı oranları )

Onurum giprasma 1736 oldu ya

Başlık harici şeyler çok yazılıyor . Altin ile ilgili başlık var orada yazın . Sürekli altin muhabbeti döner oldu ..

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

3. Banka hisse fonları da çok geride kalmış durumda.

4. steve walker dayinin twiti...
    #bist100 target 180k
    #xu100
    #turkey

5.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    BİST 30 hisselerinin durumu ne olacak .
    Yılbaşından bu yana durumları iyi değil.Son 1 ay yükselselerde sınırlı kaldı yükseliş.
    Bunlarda hareket ne zaman başlayacak bakalım.
    Bunlarda hereketin başlamasi için yabancı takasının artması gerekiyor. Geçen iki hafta tüm banka hisselerinde yabancıların yoğun satışı var. Ne zaman geri dönerler bilemiyorum. Ama yerlilerin gücü bu tahtalara yetmiyor.

Alıntı Originally Posted by Blueberry Yazıyı Oku
    arkadaş ne oluyor, altın fonu denen birşey var? neden konuşmayalım...
    Altin fonlariyla ilgili 2 tane mesaj gösterir misiniz ? Sadece altin 1300 oldu 1400 oldu aman dur düşecek şimdi hayır az sonra çıkıyor haydi 1450 tamam şimdi 1470 bunlar mi altin fonu yorumu ? Lütfen ..

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

7. Medwig hakli ..hepimiz aklı başinda adamlariz ben biraz abarttim galiba....sabah ve aksam bi kere yazilir genel durum hakkında olur biter .

Neyse durumu size açıkladım okunmuştur zaten , birazdan az önceki konu dışı mesajları sileceğim . İyi akşamlar .

Sayfa 6/1001 İlkİlk ... 456781656106506 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •