Originally Posted by secbul Bence 1.hulk the great 2.hulk the power of elements 3.hulk the horizon 4.hulk the star 5.hulk end of war [emoji173] İtibari verdirtmedi sistem...helal valla...
biliyorsunuz ya işte yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir falan...filan...
Originally Posted by tospa Bizde 3 milyon 40 bin kisi icin kisa calisma odenegine basvurulmus. Ama ben issizlik oranlarinda dusus bekliyorum. Enflasyon düşüyor... İşsizlik... Cari açık... Pandemi bir sene sürse kesin İsviçre düzeyine çıkarız... Hey allahim...sen sabır ver bize...
Viopcu arkadaşlar. Kapanışmetre yarışmasına bir el atın bakalım. https://www.hisse.net/topluluk/showt...70#post4371770 Görelim öngörülerinizi.
Bu EURUSD 1.0680 e düsebilir ve kırılmaz ise dönebilir.
Originally Posted by ALPER Gerekçeleri neymiş ki? Büyük Dip dalga Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir
Originally Posted by EMİRDAĞLI FDJI GÜNLÜK..... dowun yanına birde garan usd grafik koyayım belki faydamız olur zaten çok nadir grafik paylaşıyorum artık [IMG][/IMG]
BURADAKİ PAYLAŞTIĞIM GRAFİK- YORUMLAR YATIRIM TAVSİYESİ OLAMAZ ZARAR EDEBİLİRSİNİZ
Originally Posted by EMİRDAĞLI dowun yanına birde garan usd grafik koyayım belki faydamız olur Emeğinize sağlık faydası olmaz olurmu.
Originally Posted by alenichev Bu EURUSD 1.0680 e düsebilir ve kırılmaz ise dönebilir. Bencede eurusd bir donus hazirligi icinde.
Forum Rules
Yer İmleri