x30 spot fokus ML
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir. "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Originally Posted by *Bozkurt 115.200 flat yok agam bu borsa Sercannn abi nin dediği gibi bomba atsan düşmüy biraz dışarıdan izliycem 115. 650 tekrar şortlarımı giydim. 400 puanlık iyileştirme hareketi yaptık bu sayede saol pala emmi
Hamdım Piştim Yandım
Garanti %1 burdan tetiklese 100.000 uzeriyiz Buraya getirip getirip donderiyorlar. Bakalım bu kez papaz pilav yedirecek mı?
Originally Posted by ugolnili 2 gündür garanti özellikle sıkıntılı,bist 30 u negatif etkiliyor...... O sıkıntılı dediğin kağıt bisti 106 112 bin bandına atacak tekniğini iyi okuyabilirsen
Krediler her hafta artıyor. esas yükseliş kamu kaynaklı gibi Yerli özel TL kredilerini azaltıyor.
DOW 23.750 Direnc Kanal icinde devam ediyor. Asagısı icinde 23.200 zamansallıktan dolayı
Originally Posted by dalgacı 115.625 ve ler de geldi ve etti 4/10 cort... 115.725 ler de geldi ve 5/10 cort olduk 975 te stop olur tekrar cort ararım...
Yatırım tavsiyesi değildir. Dalga geçiyorum zarar edersin beni dinlersen.
Originally Posted by Sercannn O sıkıntılı dediğin kağıt bisti 106 112 bin bandına atacak tekniğini iyi okuyabilirsen benim açımdan sıkıntı yok,1 lot garantim yok,bist 30,bist 100 hepsi alda,he vadelide makası düşük tutuyor (s.....ke s...ke alacak )ytd
Forum Rules
Yer İmleri