Sayfa 732/985 İlkİlk ... 232632682722730731732733734742782832 ... SonSon
Arama sonucu : 7880 madde; 5,849 - 5,856 arası.

Konu: Viop - XVII

1.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Elimizi belli edelim, pala kıvranıp durmasın tüm gün

116.100 den şortlarımı tekrar giydim
    115.200 flat

yok agam bu borsa Sercannn abi nin dediği gibi bomba atsan düşmüy
    biraz dışarıdan izliycem
    Hamdım Piştim Yandım

2.  Alıntı Originally Posted by Hermesj Yazıyı Oku
    Yemin etmene gerek yok... ama bu şekilde totem yapma... bak bu forumda viop da nasıl işlem yaparım diye soran acemi arkadaşlar var... etkilenirler.. vebal alma...
    long isen buyur... sabaha kadar para bas... ama burası viop...
    Yapılan tek bir hata hesapları sıfırlıyor... karar almasını engelleme insanların....
    Belki doğru pozda... ancak etkiliyor olursun...
    İsteyen etkielenir isteyen etkilenmez burda beklentilerimizi yazıyoruz.. Bu endeksin ben 112 bine gelmeden düşmeyeceğini en kısa zamanda sert bi atak bekliyorum diye yazıyorum .. Bu benim beklentim.. İsteyen istediği yere çekebilir ama sen dediğinin tersini yapıyorsun diyemezsin.. Longta fanatiklik yapıyorsun diyebilirsin ama diğer dediğini hayatında short açmamış hele londraya her ay 1 milyar sterlin kaçak para giren dünyada açmayacak birine bu lafları edemezsin..

3.  Alıntı Originally Posted by dalgacı Yazıyı Oku
    114.825 te 1/10 daha flat kaldı 2/10 cort
    115.125 ten 1/10 cortum yerine kondu 3/10 cort devam...
    Yatırım tavsiyesi değildir. Dalga geçiyorum zarar edersin beni dinlersen.

4. Varlık Fonu sigorta şirketleri alımı HALKB ve VAKBN de fiyatlara çok etki etmedi, GUSGR ise nerede ise tavan oldu.

GUSGR içinde %37,10 Vakıf Emeklilik payı var, bunu da varlık fonu alabilir ya da birleşme GUSGR altında olur ise diğer paylarını da bu şirkete satabilir.

Beklediğimin tersi oldu.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Alıntı Originally Posted by secbul Yazıyı Oku
    Bence

1.hulk the great
    2.hulk the power of elements
    3.hulk the horizon
    4.hulk the star
    5.hulk end of war

[emoji173]
    3.99 dan talibim mallarınıza , uygun görürseniz bana geri dönüş yapın 😀

Öncelikle forum kurallarında da yazdığı gibi asla Al sat tavsiyesi verilmeyecek , kendi fikirlerinizi bir temele veya bir tekniğe dayandırarak paylaşabilirsiniz onun dışında işkembe-i kübradan hiç bir dayanağı olmadan desteksiz atmıyoruz(Bunu yapan olursa forum kuralları gereği ciddi ceza alır ) . Burada amaç örneğin endekste bir hedefiniz varsa bunu neye dayanarak yazdığınızı belirtmeniz , bu şekilde yazıldığı zaman insanlar bakar, okur ve irdeler en sonunda kendi fikirleriyle karşılaştırır ve ne yapmak istediğine kendisi karar verir ..

Unutmayın burada yazılanlara göre tamam 110 bin yazmış haydi hemen alayım demeniz birincisi yatırımcı olmadığınızı gösterir , ikincisi ise yaptığınız işlemin sizin açınızdan facia ile sonuçlanır .. Bu yüzden hakim olduğunuz konularda iyi irdeleyerek kararlarınızı alın , burası size sadece bir destek , direk al sat yeri değil .

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

7.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Varlık Fonu sigorta şirketleri alımı HALKB ve VAKBN de fiyatlara çok etki etmedi, GUSGR ise nerede ise tavan oldu.

GUSGR içinde %37,10 Vakıf Emeklilik payı var, bunu da varlık fonu alabilir ya da birleşme GUSGR altında olur ise diğer paylarını da bu şirkete satabilir.

Beklediğimin tersi oldu.
    3,09 dan vedalaştım . biri sabah güneşli günler mesajı atmıştı bende hemen aldım

Gıda, ilaç ve bilişim gidiyor yine. Un fabrikaları bile uçuyor. Sizde burda birbirinizi yiyin [emoji3]

SM-C5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sayfa 732/985 İlkİlk ... 232632682722730731732733734742782832 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •