Sayfa 85/607 İlkİlk ... 3575838485868795135185585 ... SonSon
Arama sonucu : 4851 madde; 673 - 680 arası.

Konu: JANTS - Jantsa Jant Sanayi

1. sn bawer ben jants güveniyorum bir kere temettü konuşun da oldukça iyi, bu yılın ilk 3 ay iyi geçti kasada 87 mil tl döviz fazlası var işler açıldıkça çok kısa sürede toparlayacktir, hatta 11 mil. ödenmiş sermayesine karşın yüksek derecede bedelsiz verebilir bu sebeple 100 rakamların en büyük adaylarındandır. kendi adıma beklemeye devam ,,,

2.  Alıntı Originally Posted by foton Yazıyı Oku
    sn bawer ben jants güveniyorum bir kere temettü konuşun da oldukça iyi, bu yılın ilk 3 ay iyi geçti kasada 87 mil tl döviz fazlası var işler açıldıkça çok kısa sürede toparlayacktir, hatta 11 mil. ödenmiş sermayesine karşın yüksek derecede bedelsiz verebilir bu sebeple 100 rakamların en büyük adaylarındandır. kendi adıma beklemeye devam ,,,
    Aynen öyle dostum, yoksa gelecek olmasaydı boşuna beklemezdik bu hissede.
    Ama hergün en çok yükselenenlerde gördüğümüz bununla kıyaslanamayacak hisseleri görünce de insan ister istemez üzülüyor.
    Uçup kaçmasını beklemiyoruz ama madem alım taahhudun var, piyasaydan geride kalmasına izin verme en azından.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Somewhere in the moon
    Gönderi
    7,054
    üzmeyin bawerimi
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.
    Dürüstlük çok pahalı bir hediyedir ucuz insanlardan beklemeyin

4.  Alıntı Originally Posted by Dvk_Psh Yazıyı Oku
    üzmeyin bawerimi
    O kadar söyledin, kal burda gitme burdan dedin ama dinlemedim, neyse şimdilik efenin insafına kaldık ama umudum var.
    Senin adına çok sevindim, umarım daha da gider Alkimo...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Somewhere in the moon
    Gönderi
    7,054
     Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    O kadar söyledin, kal burda gitme burdan dedin ama dinlemedim, neyse şimdilik efenin insafına kaldık ama umudum var.
    Senin adına çok sevindim, umarım daha da gider Alkimo...
    sagol dostum , sakal biraktim
    buda gidecektir biliyorsun sıra meselesi,
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.
    Dürüstlük çok pahalı bir hediyedir ucuz insanlardan beklemeyin

6. Yükselişe direnen tek hisse, Cemts eksiden artı %5 yaptı, jantingen hala sabahki yerine bile gidemedi.
    Çok istikrarlı bir şekilde götürmüyor patron efendi, eferim size, madalya almayı hakettiniz.

7. Allahtan kork turizm kağıtları bile pirim yaptı sen neyi bekliyorsun bir tepki ver

8.  Alıntı Originally Posted by OTK Yazıyı Oku
    Allahtan kork turizm kağıtları bile pirim yaptı sen neyi bekliyorsun bir tepki ver
    Bu mübarek günde bile Allah'tan korkmayıp eksi kapatıyorsa daha da bir şey beklememek lazım.

Sayfa 85/607 İlkİlk ... 3575838485868795135185585 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •