Sayfa 27/1001 İlkİlk ... 1725262728293777127527 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 209 - 216 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI VI ( & Mevduat faiz karşılığı oranları )

1.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Oda doğru ama birazda gözü kara olmak lazım galiba.
    Dün oturdum şöyle bir göz gezdirdim.
    2 hisse tespit ettim.
    Netaş ve Tekfen.
    Her ikiside bugün %4,5 yaptı.
    Yani ben gibi ilgisiz biri böyle denk getirirse biraz daha çalışan ciddi getiri sağlar gibi.
    Borsa büyük balığın küçük balığı yuttuğu yer. Aynı taramayı bistin negatif olduğu günlerde de yapın. Hala çalışıyor ise fonlarla uğraşmaya gerek yok Çalışan, yoğun insanlar için fonlar biçilmiş kaftan. Belki dipten alıp tepeden satılmaz ama bir kaç indikatörü takip edip trend belirleyerek bile tatmin edici kazançlar sağlanabilir. Diğer türlü ekran başında fiyat takibi, sinir stres ile geçiyor ömür, gençliğe yazık günah
    Burada yazmış olduğum bilgi,yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Lütfen kurumunuzdaki profesyonel yatırım uzmanlarınıza danışın.

Duhul
    Feb 2020
    İkamet
    Cincinnati, Ohio, USA
    Gönderi
    1,700
     Alıntı Originally Posted by sevinen Yazıyı Oku
    Borsa büyük balığın küçük balığı yuttuğu yer. Aynı taramayı bistin negatif olduğu günlerde de yapın. Hala çalışıyor ise fonlarla uğraşmaya gerek yok Çalışan, yoğun insanlar için fonlar biçilmiş kaftan. Belki dipten alıp tepeden satılmaz ama bir kaç indikatörü takip edip trend belirleyerek bile tatmin edici kazançlar sağlanabilir. Diğer türlü ekran başında fiyat takibi, sinir stres ile geçiyor ömür, gençliğe yazık günah
    Hocam portföyün %5'ini hisse senedine ayırmak lazım bence. Piyasadaki fırsatlar için bu yapılabilir ama ben sabırsız biriyim, tahammül edemiyorum. Mesela altın yerine altın fonu alıyorum çünkü elimin altında olursa şak diye satarım.

3.  Alıntı Originally Posted by sevinen Yazıyı Oku
    Doğru tespit. İnsan beyni hep iyiyi hayal ediyor. 11 martta günlük yüzde 2-3 düşerken kimse yazmıyordu nerdeyse.

Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by sevinen Yazıyı Oku
     Alıntı Originally Posted by sturk16 Yazıyı Oku
    Doğru tespit. İnsan beyni hep iyiyi hayal ediyor. 11 martta günlük yüzde 2-3 düşerken kimse yazmıyordu nerdeyse.

Düşüşe fonda yakalanırsanız iki kere tereddüt etseniz 1 haftanız yani 5 gününüz gider dibe vurursunuz.
    Sıkıntı orada.

5. Merhaba arkadaşlar;
    Ppf dan orta vadeli borçlanma araçlarına geçmek istiyorum mantıklı mıdır.?Teşekkürler.

6.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Düşüşe fonda yakalanırsanız iki kere tereddüt etseniz 1 haftanız yani 5 gününüz gider dibe vurursunuz.
    Sıkıntı orada.
    Katılıyorum size. Lakin ekran başında kademeleri izlemek çok daha stresli. Anlık hata yapıyorsunuz. Ayrıca risk hepsinde var. Örnek başıma gelen tam iyi gidiyor derken paattt gezi olayları. Bankalar taban. Alış yok. Stres tavan.

7.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Sıkıntı orada.
    Bunun içinde hiçbir zaman yüzde yüz bir enstrümanda olmayacaksınız. Düşüşlerde sıkacak kurşununuz olmalı. Böylece tepkilerde zararınızı kolay bir şekilde çıkarabilirsiniz. Örneğin düşüşe portföyümün yüzde 10 ile yakalandım. Altlardan takviye yaptıkça ortalamam düştü. Şuan ki portföy büyüklüğüm endeks 124k iken olan portföy büyüklüğünden daha fazla.

Kısacası işlem öncesinde belli bir stratejiniz var ise ve işlem esnasında da o stratejinizi uygulayacak iradeniz varsa her türlü kazanırsınız. Belki o işlemde kazanamazsınız ama büyük pencerede kazanırsınız.
    Burada yazmış olduğum bilgi,yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Lütfen kurumunuzdaki profesyonel yatırım uzmanlarınıza danışın.

8.  Alıntı Originally Posted by megg Yazıyı Oku
    Merhaba arkadaşlar;
    Ppf dan orta vadeli borçlanma araçlarına geçmek istiyorum mantıklı mıdır.?Teşekkürler.
    Faizlerin düşüşe devam edeceğini düşünüyorsanız evet.
    Ama daha nereye kadar düşüş sürecek belli değil.

Sayfa 27/1001 İlkİlk ... 1725262728293777127527 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •