Sayfa 29/1001 İlkİlk ... 1927282930313979129529 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 225 - 232 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI VI ( & Mevduat faiz karşılığı oranları )

1.  Alıntı Originally Posted by Black Mirror Yazıyı Oku
    RTA lab in korona isinden buyuk kazanc saglayacagini kestirebilirmiydik ? Basla lab firmalari ne durumda acaba ?
    1 ay önce rtab öneri listesindeydi tr investing bu hisseyle çoştu

2.  Alıntı Originally Posted by Black Mirror Yazıyı Oku
    RTA lab in korona isinden buyuk kazanc saglayacagini kestirebilirmiydik ? Basla lab firmalari ne durumda acaba ?
    Kestirmemiz lazımdı.
    Biraz takip edebilseydik.
    Az buz değil en az 6 aylık bir süreci gözden kaçırmışız.
    Bu gün hala millet hisse alabilmek için sıra bekliyormuş.
    İnternet alım yasağı gelmiş.
    Pazartesi yasak kalkıyormuş falan
    Neler olmuş neler..

Aynı şekilde TCD Mayıs 2019'da hareketine başlamışken biz anca Ağustosta uyandıydık olaya.

Geç kalıyoruz.

3.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Kestirmemiz lazımdı.
    Neler olmuş neler..

Aynı şekilde TCD Mayıs 2019'da hareketine başlamışken biz anca Ağustosta uyandıydık olaya.

Geç kalıyoruz.
    Bence biz iyiki gec kaliyoruz ben byf altin aldim kurdesen doktum iniyo cikiyor aldigim cok buyuk miktarda degildi anlik fiyat takibi girisler cıkıslar benim isim degil. kendi adima konusayim ben gunde -5.00 yiyecek fonlara hic girmedim eksi yazan fonum olmadi mi oldu ama icerigine bakip dusus trendin ise fonda bile kol kesebiliyorum yakaladigim yerden, guveniyorsam kaliyorum +5.00 -7.00 gordum mu de direk satip karimi aliyorum bu sistem de kazaniyorum kazandigima yeni fon aliyorum boyle boyle yuruyorum belki az kazaniyorum ama cok az kaybediyorum. Yakalandigimiz dusus trendinde en buyuk yarayi dusuk hisse olan fonlardam yedim ama kardan zarar ettim. Hisse olayi buyuk kumar zaman lazim stresi kaldirabilmek lazim celik gibi sinir lazim o yuzden bahsedilen karlar cok cezbedici de olsa ben o adam degilim.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

4. Ben 31 Ocak’ta almıştım onu borsa her gün düşerken az bir karla sattım hisseyi patladı gitti sonra .

5-6 katına gidecek hisse çok bulunabiliyor ama mesele bunu kar oranının tahrik etmesi ve elde tutabilmek aslında .

hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

5. %100 üzeri yıllık getirisi olan 72 adet hisse var.
    Bu arada borsa çıktıda 3-4 kere derin şekilde düştüde.
    Ama bu çöküşlere rağmen %100 getiri var 72 hissede.
    Şu 72'den birini denk getirip tutabilene bravo derim tabi varsa öyle birileri.

6.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    %100 üzeri yıllık getirisi olan 72 adet hisse var.
    Bu arada borsa çıktıda 3-4 kere derin şekilde düştüde.
    Ama bu çöküşlere rağmen %100 getiri var 72 hissede.
    Şu 72'den birini denk getirip tutabilene bravo derim tabi varsa öyle birileri.
    Tepeden alıp elinde bekleyenler çoktur. İnsan beyni hep iyi hikayeleri akılda tutar. Belki 2 ay sonra fonlar için ne yazacağız burada. İyi ki aldık mı? Yoksa iyi ki girmedik mi? İnsanoğlu hep daha fazla ister. Örnek Deva hissesini yıllarca tuttum. Şu an uçtu. Fırsatlar bitmiyor. Ama önce sağlık. Stres adamı yer bitirir. Kalp damar tansiyon hastası yapar. Millet eğlenirken ekrana telefona kitler.

Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Kestirmemiz lazımdı.
    Neler olmuş neler..

Geç kalıyoruz.
    Sen ve bana yedirmezler emin ol
    Konusmak rahat hisse uctu felan Adam var 5 yildir parasi bu hissede gecen yil satmis
    Rant asil oyuncudur borsada.
    Bir cok zaman hisse alirsin 2 kat olur eyvalla satamiyorsun!
    Waren buffetin okudugu kitaplari oku.
    Canlar gider heyyyy

8.  Alıntı Originally Posted by Black Mirror Yazıyı Oku
    aslında ayın başında kuşlu sitede çok konuşuldu, önerenler oldu, ben de bir miktar 4,16 dan aldım, 5 lira olunca sattım, işin sabır kısmı önemli o da bizde yok işte, kim bilirdi 20 günde buralara geleceğini

Sayfa 29/1001 İlkİlk ... 1927282930313979129529 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •