Muğlalı tahtayı bozabilmek için en az 500 bin lot olmalı sende genel kurula kadar 10 bin lot satarak bozulmaz. Örnek koyarsın 150 bin 35 e karşılanmazsa 34 e iner ertesi gün yine koyarsın ta ki karsilanana kadar . Bu süreçte öyle bir girişim zaten spek hareketi göz korkutmak olarak algılanır çıkar biri satışı karşılar o da sana yaramaz. Böyle hergün 10 bin 5 bin 15 bin lotla olmaz o işler. Ben bile sıkıntılı olduğum halde 10 gün önce tek seferde 27 bine yakın lot aldım 36 'dan çok samimiyim alacak para olsa ya hep ya hiç der 35 36 37 ne görsem süpürürdüm özellikle gelecek hafta ile birlikte bu tahtada farklı atraksiyonlara hazır olalım elbette bu süreci takip eden ağalar vardır mutlaka bu oyuna bir yerden dahil olacaktır. Şu an için ortalık sakin bizbizeyiz oyuna dahil olanlar planını yapmış zamanı bekliyordur.
D grubunda diye önceden kucumsuyordum ama araştırma yapınca pd değerinin 13 katında işlem gören hisse var ve özellikle son bir yılda D grubundaki hisseleri araştırınca dip fiyattan 15 katına kadar çıkmış hisse gördüm bu yüzden şirketin mali süreci kadar patron + spek işbirliği ile yapılacak hareketin zaman ce hedefini tutturmak da önemli tüm umutların bittiği an bir bakmışsın tren kalkmış...
Yer İmleri