Sayfa 807/985 İlkİlk ... 307707757797805806807808809817857907 ... SonSon
Arama sonucu : 7880 madde; 6,449 - 6,456 arası.

Konu: Viop - XVII

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Kuzey Ege - İstanbul
    Gönderi
    14,184
    Dünyada en zor şey kırılan bir kalbi onarmaktır...

2.  Alıntı Originally Posted by laguna Yazıyı Oku
    akbankta çok mazlum kalmış...

düne kadar yukarı diyordum,şu an graflara bakınca yüzde 60 aşağı yüzde 40 yukarı diyorum ,pazartesi ,salı belli eder,aşağıda boşluklar var ,96200,92xxx,89500 gibi,longlar için tehlikeli bu durum..ytd

3.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    onlar çıkalı kaç sene oldu teknoloji firmanız olduğunuza emin misiniz acaba
    Pek alaka kuramadım söylediğinizle.. tabletleri takip etmek zorunda değilim.. iş yaptığımız sektör savunma sanayisi..
    Borsa işini bıraktım. Foruma öylesine yazıyorum, sakın kaale almayın.

4.  Alıntı Originally Posted by Culpable Yazıyı Oku
    Ayni hataya dustum ve verimli olmuyor . bunu yapmak yerine 13 yada 15 inc , metal ,dokunmatik ekran ve katlanabilir kasali almak daha mantikli .
    Tahmin ettim ama biraz baktım. İ5 , 8gb ram i olan makinalar var... bunlar kaldırır aslında bu programları rahatlıkla...
    Randımandan kastınız başka sanırım..

5.  Alıntı Originally Posted by By Akıl Yazıyı Oku
    Önemli :
    Arkadaşlar ; incelenip , araştırıldığında , Pınarsüt hissesinin fiyatının , diğer gıda hisseleri fiyatları ile karşılaştırıldığında ne kadar ucuz bıraktırıldığı görülecektir. Diğer gıda şirketlerine göre düşünüldüğünde en az % 100 daha ucuz.Defter değeri 20 TL. iken ,şu an 15,65 TL. den işlem görüyor.
    Borsa gündem sitesinden bakarak , aşağıda yazdığım bilgiler kontrol edilebilir.
    Benim , burada yazma sebebim , burasının yüksek bir izleyici kitlesine sahip olmasıdır.
    Ben , sipekler tarafından , Pınarsüt hissesinde büyük bir oyunun oynandığından şüpheleniyorum.
    Böyle bir oyun varsa eğer , bunun nasıl ortaya çıkarılacağını bilmeyen bir küçük yatırımcıyım. İyice araştırıp ,hisseyi beğenip alan ve sonra da hissede bir oyun oynanıyorsa , bunu çözen ve gerekli mercilere ileten biri , bu işin sonounda aldığı hisseden , ciddi kazançlar da elde edebilir.
    PETUN ; Defter değeri;15 Lira , şuan 23 Lira , 37 gün önceki fiyatı 7,5 Lira idi (%300 pirim)
    PINSU ; Defter değeri;1,15 Lira,şuan 5,8 Lira , 37 gün önceki fiyatı 1,15 Lira idi(%350 pirim)
    PNSÜT; Defter değeri ; 20 Lira ,şuan 15,65 Lira,37 gün önceki fiyatı 7,7 Lira idi(%100 pirim)

Son 1 haftalık peryotta Petun ve Pınsu tavan tavan giderken , Petun un %12,6 sına , Pınsu nun ise %8,8 ine sahip Pnsüt hissesi , kaplumbağa misali hareketlere maruz bırakılmıştır.Bu , doğanın , bilimin , hesap-kitap ın şartlarına aykırı bir durumdur. Bu nedenle Pnsüt hissesinde büyük bir oyun oynandığından ve haksız , yanıltıcı ve suç gerektiren işlemler yapıldığından şüpheleniyorum.

Bu yazdıklarımı , inceleyip , araştırıp ve sonra da gereğini yapanlar , belki de karlı çıkabilirler. Yazma sebebim , reklam amaçlı değil , aksine araştırmacı ve hakkını aramayı bilen kişilerin yardımıyla , bu hissede , şüphelendiğim durumların ortaya çıkarılması amaçlıdır.
    Ben , Pınsüt hissesini bir hafta önce 15 TL. den aldım. Şu an 15,65 TL....Oysa , bu süreçte Petun ve Pınsu hisseleri 4-5 tavan yaptılar. Aynı gurubun hisseleri olmasına rağmen , hele gıda fiyatlarının uçtuğu bir ortamda Pnsüt ün 0.78 pd/dd fiyattan işlem gördülürmesinde , birtakım haksız ve suç teşkil edebilecek işlemler yapıldığından şüphelenmek , hiç de yanlış bir düşünce olmasa gerek.
    Bu hisseler inanılmaz sabır isteyen hisseler... ben 6 sene taşıdım... para faizde olsa aynı getiriyi sağlar... tek bir dönem hareket eder sonra kanser... ben 6 sene beklettim bir şey olmadı... adam 2 ay önce almış olsa benden zengin...

Şöyle söylüyeyim, 7,5 den aldım, 9 liradan sattım.. düzenli temettü aldım ama dişe dokunmaz hesaplasan bile para ezildi..

Oysa şirketin bilançosu düzenli kar yapmasına rağmen hisse ilerlemiyor..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Kuzey Ege - İstanbul
    Gönderi
    14,184
     Alıntı Originally Posted by ugolnili Yazıyı Oku
    düne kadar yukarı diyordum,şu an graflara bakınca yüzde 60 aşağı yüzde 40 yukarı diyorum ,pazartesi ,salı belli eder,aşağıda boşluklar var ,96200,92xxx,89500 gibi,longlar için tehlikeli bu durum..ytd
    yani burada bakacağımız durum pazartesi sabahı dow ne durumda olacak. 24 bini zorlarsa bizide yukarıya itmek zorunda kalacaklar. eğer 100 bini göreceksek bankalar yeter artık diyip hareketlenebilir.
    Dünyada en zor şey kırılan bir kalbi onarmaktır...

7. MICROSOFT SURFACE PRO 6 CORE İ5 8250U 1.6GHZ-8GB RAM-256GB SSD-INT-12.3"W10

bunu almayi dusunuyorsan sorun yok .. . 12-13 bin vermek yerine, 600-700 $ a HP metal, dokunmatik ekran , katlanabilir kasa alabilirsin .

Alıntı Originally Posted by Hermesj Yazıyı Oku
    Tahmin ettim ama biraz baktım. İ5 , 8gb ram i olan makinalar var... bunlar kaldırır aslında bu programları rahatlıkla...
    Randımandan kastınız başka sanırım..
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

8. Teknoloji şirketlerinin donanım değiştirme sıklığı 15-16 ay

Sayfa 807/985 İlkİlk ... 307707757797805806807808809817857907 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •