birleşme şirketlere güç kazandırır o söylenilenlere katılmıyorum. şirketin kredilibitesi ,iş hacmi ,büyüklüğü, yatırım kapasitesi herşeyi artar. günümüzde büyük şirketlerin uluslar arası iş kapasitesi içinde güzel olur.benim görüşüm.
birleşme şirketlere güç kazandırır o söylenilenlere katılmıyorum. şirketin kredilibitesi ,iş hacmi ,büyüklüğü, yatırım kapasitesi herşeyi artar. günümüzde büyük şirketlerin uluslar arası iş kapasitesi içinde güzel olur.benim görüşüm.
Tekkeyi Bekleyen Çorbayı İçer
Bu dedikleriniz birleşen şirketlerin işlem hacmi büyüklüğü yatırım kapasitesi sodadan daha iyi değil heralde o yüzden söyleniyor olmasın...önemli olan birleşme fiyatının değeri nasıl olacak ?? ve kesin olacakmı ?? olmuyacaksa etkisi ne olur ?? Bu tür konuları tartışmak gerekir....😉
İş Yatırım 2020 1.Çeyrek Kar Tahminleri
Soda: 398
Şişe: 539
Anacm: 88
Trkcm: 122
https://www.isyatirim.com.tr/tr-tr/a...55129110_1.pdf
Aslanla tilkiyi birleştirirsen, tek başına aslandan daha fazlası olurlar mutlaka. Ama bu aslandan çok tilkinin işine gelir .
Pay dağılımı nasıl olacak bakalım.
Son bir yıldır etmedikleri kalmadı soda yatırımcısına, 1 sodaya 2 şişe dahi verseler ben sövmeye devam ederim .
Eğer bu kar gelir ise soda,bu sene şeytanın bacağını kırdı o zaman ,,birleşmede katakulli yapmazlarsa,yıllardır çıkamadığı düşüş trendini kıracak demekki.
YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.
öyle zaten.
grup şirketinden herkes istediğini beğendiğini alıyordu. bizler temettü - sermaye artışı - balıkesir yatırımları - abd yatırımları - döviz pozisyonları yüzünden soda seçmişiz. şimdi bize zarar eden şirketle de birleştirecekler. ortaya çıkacak devin temettü politikası ne olacak ? sermaye yetecek mi , az mı gelecek. ortada koca bir belirsizlik var. bu işten en çok soda yatırımcısı zarar görür............. yazıklar olsun......................
Yer İmleri