Originally Posted by samreit Virüs etkisi (virüs bitmez) öyle veya böyle bitecek. Birakinda biraz hayal kuralim Dün biz Mudanyada sahile rakı masası kurup, mangal çattık bile.
DOLAR 5 GAYME OLACAK! Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Originally Posted by reha kaya Dün biz Mudanyada sahile rakı masası kurup, mangal çattık bile. Ahanda bitti is. Hemen reyise bildirin corona vakasi bitmistir, ohal kaldirilsin
Originally Posted by samreit Ahanda bitti is. Hemen reyise bildirin corona vakasi bitmistir, ohal kaldirilsin Reyis birileriylen yüz yüze görüşmedikçe veya tokalaşmadıkça, benim ohal bitmez. Bu işin göstergesi Reyistir, canı çok kıymetlidir.
Originally Posted by reha kaya Reyis birileriylen yüz yüze görüşmedikçe veya tokalaşmadıkça, benim ohal bitmez. Bu işin göstergesi Reyistir, canı çok kıymetlidir. Bugün bu parametreyi duyduğum ikinci kişisiniz Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
O egeli ben değilim
Originally Posted by Egeli Bugün bu parametreyi duyduğum ikinci kişisiniz Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Allahtan başka kimseden korkmam tavırlarını yemem ben, o yakın temasta bulunmadıkça Reha GAYA'nın ohal'i bitmez.
Şezlong az, açık büfe yok, döt korkusu var o nedenlen bol bol çeker tarrak gibi geziniriz, yok abi kalsın ben evde iyiyim.
Greta Garbo'dan anlamalıydım zaten!
Originally Posted by reha kaya Şezlong az, açık büfe yok, döt korkusu var o nedenlen bol bol çeker tarrak gibi geziniriz, yok abi kalsın ben evde iyiyim. Bizim gücümüz büyük otellerdi. Şimdi bu zayıflığımız oldu. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Forum Rules
Yer İmleri