Sercan madem bu kadar kesklin konusuyorsun . o zaman ne demeye 2 kontrat long acip 150 mesaj atmaya zaman harciyorsun hissedeki olan yatiriminida vop a aktar full pozisyon ac koseyi don sende kurtul bizde kurtulalim . ama yok neden 2 kontrat aciyorsun cevabina kaldiracli piyasa risk var diyorsun . e hergun 100 tane mesaj atiyorsun soyle gidicek boyle gidicek herseyin gulluk gulistanlik olacagina inaniyorsan yap full pozisyon al kazanci keyfini yap . yoksa forumda bu sekilde long long diye mesaj atanlara full kontrat pozisyon actiklarinda kazanacaklarindan daha fazla bir ucret veren bir makammi var ?
08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum
salgın ile ilgili veriler fena değil...sanki yataya girdi gibi vaka artış hızı...ölüm oranıda açıklanan verilere göre %2,5 gibi kabaca...oldukça düşük sayılır diğer ülkelere kıyasla...fena gitmiyor gibi işler...
bir an evvel normal hayatımıza döneriz inşallah...meğer sokakta rahatça hastalık bulaşabilir düşüncesi olmadan gezmek ne kadar kıymetli bir şeymiş...ne büyük bir nimetmiş özgürlük...resmen hapsolduk evlere...
Bankalara beklenen alımın bir türlü gelmeme sebebi nedir? Swap anlaşmasının olmaması mı? Özellikle garanti neden satış baskısı altında? Yorumlarsanız sevinirim. Teşekkürler
artik yorumlar iyice gariplesmeye basladi . 24 unde FED aciklama yapmis : onunla ilgili su yorumu okudu bu gozler ..
FED bankalarda transfer limitlerinin arttirilmasini istedi . carsamba gunu Fed toplantisi var bu toplantidan negatif faiz karari cikicak . insanlar rahatca paralarini transfer edebilsin negatif faizden kacsin diye transfer limitlerinin arttirilmasini istedi 1.000.000 tl lik alim yaptim carsambayi bekliyorum .
hadi bu yorumu yazana bir sey yazmaya bile gerek yok ama bir bakiyorsun 40 kisi bu adamin yazdigi mesaji onaylamis![]()
08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum
Yer İmleri