Sayfa 839/985 İlkİlk ... 339739789829837838839840841849889939 ... SonSon
Arama sonucu : 7880 madde; 6,705 - 6,712 arası.

Konu: Viop - XVII

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    5,796
     Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    "efektif kullanım" ifadesinin karşılığını veremeyecek bir zihniyet var işbaşında..
    altın konusuna gelinceye kadar bu ülkede 2-3 trilyon dolar vergi toplandı.. o paralar ne oldu.. ? gibi konular daha onemli..

topladığı vergileri (en önemli kaynak: altından bile önemli !!) efektif kullanamayan altını hiç kullanamaz..
    Kastettiğim zaten oydu, şimdiye kadar kaynakların israf edilmesi. Kaynaklar israf edilmeseydi bu kadar altın ve döviz stoğu olmazdı.
    Canın bile emanetken, Kaybedecek neyin olabilir ki?

2. https://m.imdb.com/title/tt0120789/?...nm_knf_act_i24

Bu filmi izlemeni tavsiye ederim
     Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Orada herifi bence sahtecilik rahatsız etti, yoksa en sonda tereddütte kaldı, yönetmen gitme burada sana iyi bakıyoruz, dışarıda aç kalırsın dedi ama adam dışarıyı seçti. Hakikat arayışı da önemli bir motivasyon.

Alıntı Originally Posted by bartukara Yazıyı Oku
    Hocam bu dönem çocuğun cinsel organının(cinsiyet farklılığının) farkına vardığı bir dönem olduğu için daha önemli. "Kastrasyon" diye google'da bir arama yapın, az çok fikir sahibi olacaksınız.
    Teşekkür ederim

Alıntı Originally Posted by Hermesj Yazıyı Oku
    1,5 ay önce devlet yurtdışında yaşayanlara ülkeye geri dönme fırsatı verdi.. ancak 30bin kişi döndü..
    Neden gelmediler, çünkü vatandaşlıkları yanacak.
    Şimdi ise Türkiye den yardım bekliyorlar.

Çifte vatandaşlıkları var mı, var
    Oy hakları var mı, var
    Vergi veriyorlar mı, hayır.

O zaman bu ülkedeki sağlık sistemine tabii değilsiniz... ben bu şekilde milli sermayenin ülkede vergi veren vatandaşlara hizmet etmesi taraftarıyım... yapılanı yanlış buluyorum..
    Çünkü aynı durum bizde olsa idi, kimse yardımda bulunmazdı, ülkenin yanından bile geçmezlerdi... kimse kusura bakmasın...
    Aynen bende katılıyorum

Avrupaya gitmek için kırk takla atan milletimiz buraya dönmemesi lazım çünkü hayatını yurtdışına gitmekle heba etmiş insanlar var o para seni orada kurtarsın

Alıntı Originally Posted by sazeli Yazıyı Oku
    Dini açıdan önerilince yobazlık felan deniyor.Onu bir kenara bırakalım sağlık açısından çok faydalı , ben geç sünnet oldum ,küçük çocukların immune sistemleri yaş nedeniyle zayıf olduğu için veya gece üzerini açtığı için idrar yolu enfeksiyonuna yakalanırlar.Bu da çocuk küçük tuvaletini yaparken ağrı sızı gibi durumlara sebep verir.İşte bu durumdan ben çok çektim geç sünnet olduğum için hatırlıyorum.Ama sünnet olduktan sonra Şip Şak enfeksiyon olayı tarih oldu bir daha ağrı sızı yaşamadım hatta bizimkiler çok pişman oldular neden çok geç kaldık diye ..........Kısaca çok faydası var.Gelelim diğer konuya sünnet yaptırmak , sünnet olmak profesyonellikten geçer .......... millet hemen doktorlara koşuyıor ama maalesef doktorlar usta sünnetçiler kadar marifetli değil onu söyleyeyim oğlumu hastane de sünnet ettirdim narkoz bayıttılar felan , kesimde o kadar düzgün olmadı çok pişman oldum .......... tavsiyem çocuğunuzu adı duyulmuş nam salmış usta sünnetçilere sünnet ettirin buda abi tavsiyesi.
    Teşekkürler

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    5,796
     Alıntı Originally Posted by horhoti Yazıyı Oku
    Arkadaşlar temettü geliri vergi iadesi ile ilgili bilgisi olan varmi

DUB-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Temettü gelirinden neden vergi iadesi olsun ki?
    Canın bile emanetken, Kaybedecek neyin olabilir ki?

Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Sunnet aslinda dinsel nedenlerle ortaya cikmis bir sey degil. Eskiden col yasaminda kabuklu bolge mikrop kapmasin diye sunnet edilmeye baslanmis. Sonra bu bir gelenege donusmus

Yahudiler inanc geregi hemen sunnet yapiyor ve bu en dogrusu. Cunku o bolgenin sinirleri gelismedigi icin sunnet daha kolay yapiliyor. Hristiyanlarda 100 yil oncesine kadar sunnet yapiyordu ama artik pek yaygin degil.

Saglik acisindan faydali bulanlarda gereksiz bulanlarda var.
    Teşekkür ederim sağolasın

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Anaaa... Reha GAYA'ya taş atmak gafletinde bulunan birisi!

Kabuklu iyi olur diyorlar der ve ben kaçar.
    Mesaj anlaşılmıştır 😁

Sayfa 839/985 İlkİlk ... 339739789829837838839840841849889939 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •