Sayfa 841/985 İlkİlk ... 341741791831839840841842843851891941 ... SonSon
Arama sonucu : 7880 madde; 6,721 - 6,728 arası.

Konu: Viop - XVII

1. Ücret gelirleri sebebiyle gelir vergisi beyannamesi verilmesi halinde, diğer bazı gelirlerin de (Örneğin: işyeri kira geliri, eurobond faizi, temettü geliri gibi) yıllık beyannameye eklenmesi gerekmektedir.

DUB-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    ne narkozu ya? by-pass ameliyatı mı bu mübarek? kasık bölgesine lokal anestezi uyugulanıyor oldu bitti...narkozla sünneti ilk kez duyuyorum...

Alıntı Originally Posted by sazeli Yazıyı Oku
    ...oğlumu hastane de sünnet ettirdim narkoz bayıttılar felan........

3. Almanyada olu sayisi bizden 2 kat daha fazla...Buna ragmen yarin ilk okullar haric butun okullar aciliyor. AVM ve buyuk marketler haric kucuk isyerleri aciliyor.

Alman basini bizim basinin ceyregi kadar bile virusle ilgili haber yapmiyor.
    Alman halki gayet sakin. Gida stoku yapanda yok.
    Almanyada en cok panik yapan ve gida stoku yapan Turklerdir.

Bakalim bu isin sonu ne olacak. Ya biz yada Almanlar dogru yolda.

4. Biraz inceleme yaptım da .

Kafkaslar ve Balkanlarda minimum düzeyde olduğu gördüm hastalanma ölüm yüzdesini .

En az 10-15 ülkeye açın bakın ne demek istediğimi göreceksiniz .

Gen mi diyecekseniz ama onun da etkisi olabilir ama virüs insanla yaşamayı öğrendi ve öldürücü etkisi geçmişte olabilir gibi duruyor

5. Siz nasıl müslümansınız. Hala Allahtan iyi mi biliyorsunuz? Bu nasıl bir kendini beğenmişlik gayret cahillik başka bişey değil

yatırım tavsiyesi değildir sadece tahmin.

6.  Alıntı Originally Posted by dex61 Yazıyı Oku
    Siz nasıl müslümansınız. Hala Allahtan iyi mi biliyorsunuz? Bu nasıl bir kendini beğenmişlik gayret cahillik başka bişey değil

yatırım tavsiyesi değildir sadece tahmin.
    ne oldu abi ne yaptı bunlar niye kızdın ?

7.  Alıntı Originally Posted by acm Yazıyı Oku
    Çaresizlik...

Devletler zor durumda. İlk aksiyon olarak vatandaşını koruma yolunu seçen devletler işyerlerini kapattılar ve vatandaşı polis zoruyla evlere hapsettiler.

Sonra işin cooookkkk uzun bir süreç olduğu ortaya çıkınca düşündüler ve ekonomilerin buna dayanamayacağını anladılar.

Sonra daha hiçbir şekilde işler düzelme sinyali vermezken mesela Almanya örneğinde olduğu gibi, yok yeni vaka sayısı azaldı ölümler azaldı gibi aptal bir yaklaşımla dükkanları açtılar.

Simdiiiii...vaka nasıl yayıldı??? Bir kişiden. Yani bir kişi resmi olarak 2.5 bence en az 50 milyon insana bulastirdi.

Şimdi karantina kalkıyor ama etraf hastalardan geçilmiyor??? Nasıl olacak bu bir...

İkincisi yasağı kaldırmak ayrı bir şey hayatın normalleşmesi ayrı.

Yarin bizimkiler yasağı kaldırınca hemen cafelere mi koşacağız??? Uçağa binip tatile mi gideceğiz???

Sözün özü dükkanları kapatıp yükü üstüne alan devletler batacagini görünce yükü işletmelere yıkacak ve ne halin varsa diyecekler.

Borsalar da işin normallesme değil de elin sende oyunu olduğunu görünce dalışa geçecekler...

Zamanlamayı iyi yapanlar da parayı cukkalayacaklar...
    Nakitteki bir borsa yatırımcısının hayali...

8. Izmirdeki at sahibinin ismi ne idi simdi hatirlayamadim . ati yaris kazandigi zaman hipodromdaki sinyalcilere ceyrek altin dagitirmis . e sende o zamanlar hipodromda imissin . topladigin ceyrek altinlari biriktirsen suan 2 kontrat longundan daha fazla kazanirdin bizde her gun bik bik bik long dinlemezdik .. Klasik sinyalci hayali . sabahtan aksama kadar hipodromda sinyalcilik yaparlar sonra toipladiklari parayi altiliya basip zengin olma hayali ile yasarlar
     Alıntı Originally Posted by Sercannn Yazıyı Oku
    Nakitteki bir borsa yatırımcısının hayali...
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

Sayfa 841/985 İlkİlk ... 341741791831839840841842843851891941 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •