Alıntı Originally Posted by Joe Black Yazıyı Oku
Sayin Wshark, videoyu izledim eksik olmayin..Yatirim karari verilirken,veya verildikten sonra dikkat edilen her turlu bilgiye,veriye,teknik,temel analize saygim sonsuz..ben sadece ilk 5 alici saticiya bakarak para girisi cikisi sonucuna varilmasini kendi acimdan cok dogru kabul etmedigimi yazdim..belki baskalari icin dogru yonlendirmeler saglayan bir veridir bilemiyorum..Bu arada gecenlerde youtube da izledigim bir video ise tum bildiklerimi sorgulatti bana..Merak edenler icin "borsa maymun deneyi" yazarak bulabilirler..Ne kadar bilgiye analize dayali islem yaparsak yapalim, gunun sonunda maymunlarin tesadufen sectikleri kagitlarla ayni getirilerin cikmasi cok agrima gitti :-))
Sana katiliyorum dostum. Bir isten insan nekdr anlarsa ya da anladigini sanarsa bazen mlsf okdr isin icinde kayboluyor. At gozlugu misali

Yurtdisinda calisirken calistigim bir sirkette ilk basta hic anlamadigim ama sonra cok begendigim bir uygulama vardi. 3 yilda bir sirket direktorlerinin gorevlerini degistirirlerdi. Finans direktorunu pazarlama direktoru, pazarlamaciyi uretim direktoru vs vs yaparlardi

Her yatirimcinin kendine ozgu takip ettigi ve yatirim kararlarini aldigi bazi gostergeler vardir. Herkese saygim sonsuz. Sizinde belirttiginiz gibi, KY olarak ortalikta nerdeyse hicbir yabanci kalmamisken, bu yerli speklere karsi hirsimiza yenilmeyip, paramizi kaptirmayalim yeter. Dikkatli olma zamani