Sayfa 190/897 İlkİlk ... 90140180188189190191192200240290690 ... SonSon
Arama sonucu : 7174 madde; 1,513 - 1,520 arası.

Konu: TURGG - Türker Proje Gayrımenkul

1.  Alıntı Originally Posted by COOL*** Yazıyı Oku
    İstanbul -Kartal Arsa
    Bu gayrimenkulün 31 Aralık 2011 tarihli gerçeÄŸe uygun deÄŸerinin tespitinde Sermaye Piyasası Kurulu’nca yetkilendirilmiÅŸ olan TSKB Gayrimenkul DeÄŸerleme A.Åž. tarafından 31 Aralık 2012 tarihli ekspertiz raporunda tespit edilen deÄŸer dikkate alınmıştır. TSKB Gayrimenkul DeÄŸerleme A.Åž. ekspertiz raporunda bu arsa için Emsal Satış KarşılaÅŸtırma Yöntemine göre 162.030.000 TL deÄŸer tespit etmiÅŸtir.

MUTLU AKU VE MALZEMELERI SANAYII A.S.'NIN KISMI BOLUNMESI YOLUYLA KURULAN MUTLU YATIRIM PROJE VE GAYRIMENKUL GELISTIRME A.S.'NIN (SIRKET) 7.120.695,86 TL NOMINAL DEGERLI SERMAYESINI TEMSIL EDEN PAYLARI BORSA YONETIM KURULUNUN 19/06/2013 TARIHLI KARARI GEREGINCE BORSA KOTUNA ALINMIS OLUP, SIRKET PAYLARI SERBEST MARJLA 24/07/2013 TARIHINDEN ITIBAREN BORSAMIZ ULUSAL PAZARINDA ISLEM GORMEYE BASLAYACAK VE FIYAT TESCILININ GERCEKLESMESINI TAKIP EDEN SEANSTA BAZ FIYAT ILE ISLEM GORECEKTIR. 16/07/2013 TARIHINDE KAP'TA DUYURULDUGU UZERE, MUTLU YATIRIM PROJE VE GAYRIMENKUL GELISTIRME A.S.'NIN 1 TL NOMINAL DEGERLI 1 ADET PAYI ICIN ILAN EDILEN REFERANS FIYATLARI PIYASA DEGERI YONTEMINE GORE 25,65 TL, OZKAYNAK YONTEMINE GORE 32,32 TL'DIR.

Değerleme yapıldığında usd kuru 1.78 tl baz alınmış. Bugün 7 tl usd kuru.

2013 yılında 1 lot turgg hissesi şirketin hesabıyla 2 farklı yöntemle hesaplanmış;

Referans fiyata göre Özkaynak yöntemine göre

25,65 tl =14.41 usd 32,32 tl = 18.15 usd

Bugün usd kuru 7 tl alırsak, tarla fiyatı referans fiyata göre 100,87 tl. Özkaynak yöntemine göre 127 tl ediyor.

Tabii bizim şirket aradan geçen 7 yılda yine aynı değer ettiğini bir uzman değerleme kurumuna değerleterek bize ispat etmişti.
    Şimdi hayal o rakamlara ulaşması dediğinizi duyar gibiyim, haklısınız bencede çok zor. Ancak çok açık bir şekilde gerçek fiyatlardan da kopmuş bir tarlayı hala 20-25 tl olduğu zaman ucuz, 50 -60 tl olduğu zaman çok arttı diye alıp satıyoruz, borsada böyle bir illüzyon işte. Hala orası destek burası köstek takılıyoruz maalesef. Ytd.
    7 yıldır İstanbul’da arsa bina fiyatları sabit sanki...

Sent from my iPhone using Tapatalk

2. Gruplarda olmasa bu ortamda eksi.kapatqcak gruplarda yarın bir gün satar. Turizm havayolları.en çok etkilenen onlar bile tepki vermişken hiç bir.gideri.olmayan zarar etmesi.mumkun.olmayan kuru arsanın haline bak ya

3.  Alıntı Originally Posted by murat4611 Yazıyı Oku
    Gruplarda olmasa bu ortamda eksi.kapatqcak gruplarda yarın bir gün satar. Turizm havayolları.en çok etkilenen onlar bile tepki vermişken hiç bir.gideri.olmayan zarar etmesi.mumkun.olmayan kuru arsanın haline bak ya
    elimde pegasus vardi persembe aldim bugun verdim...brut takasta oldugu icin onun parasiyla yarin islem yapabiliyorum...tek hisse mantikli degil...cuma gun TAV aldim 18.15 den onu bekliyorum..

4. Senin gibi hissenin ben teeeee ...

5. Keşke Pegasus alsaydım nerden aldım bulaştım

6. Eksi kapat kapatmazsan darılırız tüm borsa 130 olur bundan bi cacık olmaz

Vallaha bu spek mi? patron mu? Ne b.ksa tahtayı s.kine göre oynayan takdir etmek lazım. Bu kadar azimlisi yoktur diyorum. Ne psikoloji kaldı, ne de sabır. Çok kağıt aldım sattım, aylarca inletenler olmuştur, ama mutlaka biryerde kopup gitmiştir. Bu ne bela bir senetdir, vallahi bu çabanın bir mutlu hatta musmutlu sonu olmalı.

BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

8. Bütün capsizlar da bize denk geliyor twitcisi bile kaldıramıyor. [emoji16]

Sayfa 190/897 İlkİlk ... 90140180188189190191192200240290690 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •