Bazı fonlar elindeki TL tahvilleri ana bankaya satıp borsaya girmiş olabilir. Bankalar alacak tahvil bono arıyor fiyatları yükselmiş, faizleri düşmüş.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Yine güzel sayılır benim için saat 13 de uyandık 30 bin TL ana para 517 bin hacim 500 kâr. Yükselirken BIST baya Zor oluyor. Timsahların üstünde zıplamak bu gün ağzı açık biri kaparsa beni vites kolu da gider
Amarigaya da maske gönderiyormusuz yav gardaş bir aydır maske bekliyik.
Guzel gundu. Ne var ki ons ve eurusd ye takildim butun gun. Sadece kucuk bir aralikta Pgsus islem yaptim ama 1 lirasini alabildim ancak.
Butun gun eurusd nin 1.0860 i gecmesine oynadim. 3 kez denedi ama gecemedi.
Sabah altin shortlarimi kapatip ogleden sonra altinda long oldum ama iyi mi ettim bilmiyorum. Yarina da hem ons hem de eurusd de long kaldim.
Altin teknigi guzel isliyor ama cok fazla tuzak yapiyor. Bezdiriyor seni ve oynamak gercekten zor.
Garandan bugun 8.55 8.60 beklerdim. Yarina biraktilar herhalde. Thy de cok iyiydi ve direncin uzerinde kapatti.
Dow 24k ustu beklemiyordum ama oldu.
Yarin sabah 6 da BOJ un faiz karari aciklanacak ve sinirsiz tahvil alimi da masada. Ayrica Fed Fomc toplantisinin da ilk gunu ama orada carsamba gunu onemli. Persembe de ECB var.
Bu hafta ayrica Abd Gsyih gelecek.
Gidiyor gidecek o yüzden...[emoji16]
Psikolojik YAS süreci
1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme
Yer İmleri