Sayfa 903/985 İlkİlk ... 403803853893901902903904905913953 ... SonSon
Arama sonucu : 7880 madde; 7,217 - 7,224 arası.

Konu: Viop - XVII

Açıklanan sayılar konusunda yapılan spekülasyonlara da bayılıyorum. İlk başta dendi ki, test edilmiyor ondan vaka sayısı az. Testler arttı bu sefer ölümler/vaka sayısı oranı düştüğü için ölüm oranı daha fazla olmalı aslında dediler. En sert vurulan İtalya dahil tüm dünyada vaka sayıları düşerken Türkiye'de de düşmeye başladı bu sefer yine sayılarda oynama var muhabbeti dönmeye başladı.

Thanos gerçek olsaydı en fazla taraftarı Türkiye'den toplardı bence

2. Ve Abd 1 milyon vakayi gecer.

3. Hadi coniler bayılırlar borsalarını şişirmeye. Ya bize ne oluyor? Amerikan palasinin peşine takılmış gidiyor. Bu kadar yabancı mal satarken nasıl çıkıyor onu da anlamadim. Acaba bakın satiyoz diyip de yerli hesaplardan mal mi alıyorlar?

4.  Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    Ve Abd 1 milyon vakayi gecer.
    Vaka 1 milyon ama VIX korku endexi son 1 ayin diplerinde. Biz koronadan korkmuyoruz mu demek istiyo coniler [emoji16]

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    5,796
     Alıntı Originally Posted by ugolnili Yazıyı Oku
    200 milyar basmışlar mıdır yeni???
    50 milyar tl yaklasik
    Canın bile emanetken, Kaybedecek neyin olabilir ki?

6. Hafter simdi hic sirasi degil kocum. Otur oturdugun yerde kim vurduya gidersin. Tatbikatin bile yapildi akilli ol.

7.  Alıntı Originally Posted by qumarbazz Yazıyı Oku
    Vaka 1 milyon ama VIX korku endexi son 1 ayin diplerinde. Biz koronadan korkmuyoruz mu demek istiyo coniler [emoji16]

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Sağlık açısından en ciddiye alan ülkeyiz diyebilirim... Adamların tek derdi ekonomi... insan ölmüş yaşamış umurlarında değil

8.  Alıntı Originally Posted by StranGe_PassenGer Yazıyı Oku
    Açıklanan sayılar konusunda yapılan spekülasyonlara da bayılıyorum. İlk başta dendi ki, test edilmiyor ondan vaka sayısı az. Testler arttı bu sefer ölümler/vaka sayısı oranı düştüğü için ölüm oranı daha fazla olmalı aslında dediler. En sert vurulan İtalya dahil tüm dünyada vaka sayıları düşerken Türkiye'de de düşmeye başladı bu sefer yine sayılarda oynama var muhabbeti dönmeye başladı.

Thanos gerçek olsaydı en fazla taraftarı Türkiye'den toplardı bence
    Alacaksın kızılcık sopasını, az mı yersin, çok mu yersin..bir türlü hasta sayısını, vefat sayısını beğendiremedik...ilk başlarda da bu trendle italyadan kötü oluruz diyordu bazıları..ben de aynı trende bakıp, endişe edecek bir şey göremiyordum.

Artık çocuk yaşlı sokağa çıkış yasağı gevşetilmeli.,,berber vs küçük işletmeler açılmalı, randevu ile rahatlıkla çalışabilir bu tür işletmeler.

ABD nin dur7mu bizden çok daha kötü, bizim tedbirlerin yarısını almadılar,..üstelik, süper, über sağlık sistemimiz var, ölüm oranlarımız düşük...o zaman biraz gevşeyelim..niye bu kadar korkuyoruz...hani biz kaderciydik, saldım çayıra felsefesindeydik,,,İsveç bile bizden daha kaderci çıktı.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

Sayfa 903/985 İlkİlk ... 403803853893901902903904905913953 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •