Vergi beyanı açıklayamayan , vergi beyanında matrahsız yazan ipeke bak diyecek birşey yok ipekcileri tebrik ediyorum maşallah ...)
Vergi beyanı açıklayamayan , vergi beyanında matrahsız yazan ipeke bak diyecek birşey yok ipekcileri tebrik ediyorum maşallah ...)
İpeke giren gruplar ile spekin savaşı var . Kozaayı basarak dökebilir miyim bunları diye düşünüyor lakin kağıt dimdik . Eğer bu gruplar kar cebe yaparsa aşağı sürer ama yok ipeke 70 lira olacak lafını piyasaya sürdükten sonra en kötü 30-40 tl ye bile sürebilirler . Kozaa bu sefer arkasından gelebilir . Benim bildiğim İpek'e ne zaman geçse kozaayı şelale olurdu lakin olsa ne olacak 5.8 lerden 13 lere gitti ...
Kozaa yi çıkardım ekrandan, ipek e bakıyorum yanlizca..nasıl olsa ipek giderse kozaa da gidiyor ipek düşerse kozaa da düşüyor..))))
Ne günah isledikte böyle bı tezgaha düştük..
kozaa ve kozal da ki karın ağrısının emeklilik fonları olduğunu düşünüyorum
düşüşte yabancı malını emeklilik fonlarına kaptırdı
ayrıca ipeke ve kozaa nın spek i aynı grup olduğunu düşünüyorum karanlık odada net anlaşılıyor
"Benim en büyük vasfım Türk oluşumdur".
Mustafa Kemal ATATÜRK
Evet emeklilik fonları milyonlarca lot aldıkları için spek kağıtları ipeke gibi götürmüyor.
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
İpekteki durum temel veya teknikle izah edilecek bir durum değil. Spek algıyı iyi yönetti ve iyi kağıt topladı. Ben dahil bir çok arkadaş marj kapandı diye ipekten kozaya geçtik. Sızlanmamak için her üç kağıttan da bulundurmak gerekiyor.
Yer İmleri