Originally Posted by Webster Oglenden sonra pala var sanirim severler palayı burda
Originally Posted by sevinen tefas da hala 6,63 gözüküyor. Bilgiyi giren kişi numlock tuşlarında kaydırma yapmış sanırım Keşke o tombul parmak doğru olsaydı kısmet yarını beklicez artık.
bankalar hala ucuzun ucuzu pala gelse burdan alır
Originally Posted by paravarhuzurvar hazır geliyorken pala, alım için iyi olurmu bugün. Dr. Ustadim ben 138 k tte caktim... Bu altin dolarin dinamigi nabzima kafif geliyor😀
Originally Posted by mrfatih bankalar hala ucuzun ucuzu pala gelse burdan alır Fatihim Pala alirsa sana birakmaz
Altin ve sogandan cikamiyorum Cikabilsem aft cakacaktim Para yok Ayin 20 sinde gelecek Sanssizlik
Originally Posted by Webster Ustadim ben 138 k tte caktim... Bu altin dolarin dinamigi nabzima kafif geliyor sende TTE mi vardı geçen hafta hepsini sattığını söylemiştin yanlış mı hatırlıyorum
Originally Posted by mrfatih sende TTE mi vardı geçen hafta hepsini sattığını söylemiştin yanlış mı hatırlıyorum He fatihim heeee Bu is boyle iste Yok oyle gidecem Birdaha gelmem yoook Bu batakliga dustuysen Cikamazsin Ciksanda Doner doner gelirsin
Forum Rules
Yer İmleri