Sayfa 516/1001 İlkİlk ... 16416466506514515516517518526566616 ... SonSon
Arama sonucu : 8003 madde; 4,121 - 4,128 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - III

1. TAŞIDIĞIN ŞEYİN AĞIRLIĞINI BİLECEKSİN!..

2. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Eczacı odasından maske açıklaması: Bir iş yerinde sgk'lı çalışanlar eczaneden maske alamayacak, bu kişiler maskeyi çalıştıkları iş yerlerinden temin edecek-habertürk

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, duruşmaların erteleme tarihinin 15 Haziran'a kadar uzatıldığını açıkladı. Gül, 120 tutuklu ve hükümlüye koronavirüs teşhisi konulduğunu söyledi.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

5. AKP'li belediyelerin harcamaları 'ticari sır'mış

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, AKP'li belediyelerin yurt dışından ithal ettiği ürün ve hizmetleriyle bunlara harcanan paralara dair soru önergesine 'ticari sır' yanıtı verdi.

http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/a...sirmis-1735633
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

6.  Alıntı Originally Posted by broker33 Yazıyı Oku
    Anladığım kadarıyla yaşlı bakım evlerinde ölenlerin de covid 19 şüphesiyle öldüğüne inanıyorlar .. ve raporlarını buna göre düzenliyorlar .. işi ciddiye aldık diyorlar..
    Belli bir süre sonra ister istemez gelişmiş ülkelerde ölüm oranı ortaya çıkar ... esas önemli kısım

Belçika aşırı ölüm oranını takip ediyor, geçmişte herhangi bir günde ölen ortalamasını bu dönemle kıyaslıyor. Belçika'da günde 300'den fazla kişi ölüyor - bu yıl bu sayı 600'e çıktı.

Bahçeli: "Ankara ve İzmir Barosu’nun Diyanet İşleri Başkanı’nı hedef alması, yüce Allah’ın kelamıyla birlikte dinimize vahim bir saldırıdır."

UEFA, ülkelerin futbol federasyonlarından, 25 Mayıs'a kadar, liglere ilişkin kararlarını bildirmesini istedi-BBC

Sayfa 516/1001 İlkİlk ... 16416466506514515516517518526566616 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •