Sayfa 958/985 İlkİlk ... 458858908948956957958959960968 ... SonSon
Arama sonucu : 7880 madde; 7,657 - 7,664 arası.

Konu: Viop - XVII

1.  Alıntı Originally Posted by egemens Yazıyı Oku
    10binlik krediye başvuranların viop sayfasında işi yok bence geçerli nedeni yoksa Eg
    eğer normalde çıkmaması gerek zaten
    Ben kendi adıma yanıt vereyim. Viop yatırımı olan biri değilim. O kadar da param yok zaten. Neden bu sayfadayım? Yazılanları okumak, gündemi izlemek.
    Ara ara az miktarda hisse senedi alırım. Teknik, temel bakmam hislerimle alırım. İyi tuttururum sorunum satamama. Tabi bundaki temel neden çok ufak lot aldığımdan benim için eğlence gibi.

2.  Alıntı Originally Posted by RePuLSe Yazıyı Oku
    abi görmezden geliyim diyorum ama, ısrarla aynı şeyi yazıyorsun.. ))

burada 1 tane altın kontratı açmak için 35 tl yetiyor..

bir tane viob kontratı açmak için 1050 tl yetiyor..

ille de buraya zenginler kulübü görüntüsü vermeye çalışmana bir anlam veremedim ben ? ))

bana sorarsan babasından aldığı harçlıkla gelip burada borsacılık ta oynamaması lazım kimsenin ama oynuyorlar işte ne yapacan ? buna da çözümün var mı ?

çocuk 33 yaşında, rahmetli babası müteahhit.. sadece aylık topladığı kira geliri net 650 bin tl.. şu anda da aktif trade ediyor hisselerde.. şahsi tanıyorum.. ama ne ticaretten anlar, ne iş yapmaktan.. buna ne diyecen..? ))
    Repulse abey benim baba haftalık su parası etmiycek harçlık veriyordu demek senin baba çok cömert biriydi bu arada ellerinden öperim saygılar

3.  Alıntı Originally Posted by Denizdenizli61 Yazıyı Oku
    Ben kendi adıma yanıt vereyim. Viop yatırımı olan biri değilim. O kadar da param yok zaten. Neden bu sayfadayım? Yazılanları okumak, gündemi izlemek.
    Ara ara az miktarda hisse senedi alırım. Teknik, temel bakmam hislerimle alırım. İyi tuttururum sorunum satamama. Tabi bundaki temel neden çok ufak lot aldığımdan benim için eğlence gibi.
    Saygılar abi bukadar basit işte ben buraya sukadar aldım sattım diyenler için dedim zaten abey saygılar ve sevgiler

4. Yav repulse abey 1 kontrat kaç TL 10 bin kredi sen hesap et 10 bin TL ile viobta parayı bulan varsa en büyük tediydir odur TÜRK çe yazdım

5. Viop - XVII

Repulse o iyiymiş .

Bir tanıdığa kayınpederi 5 kilo altın emanet verdi 305 lere çıkınca bu çıkmaz artık diye satıp hisse aldı corona oldu patladı birde .

Kayınpeder ister diye Yusuf Yusuf .

Altında 380 lira oldu üstelik .

İyi giderken arada farka sıfır daire bakarken adam Şapa oturdu

hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

6. TRUMP SAYS 'COVID REPARATIONS' COMING: US WILL BILL CHINA AT LEAST $160 BILLION..LIAR

Trump is back to the tariff war with China.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    4,232
     Alıntı Originally Posted by egemens Yazıyı Oku
    Repulse abey benim baba haftalık su parası etmiycek harçlık veriyordu demek senin baba çok cömert biriydi bu arada ellerinden öperim saygılar
    bak güzel abicim,

yanında 30 yıldır çalışan adamlara ücretsiz izin verip 3 ay tatile çıkaran patronlar da görüyorum ben bu aralar..(korona)

niye diyorum ? niye yaaaa ? 30 yıl sana hizmet etmiş.. sen bu adama 3 ay niye bakamıyorsun şimdi ?

abi masraf fazla diyor.. ben para alamayacaksam, onlar da almasın diyor..

işin özeti "Vefa" istanbulda eski bir semt adı senin anlayacağın.. ))

sen gerçekten parayı seven insan görmemişsin henüz ağbey.. gördüğün zaman anlarsın..

10 bin tl düşük faizli krediyi duyunca hemen ben de nasıl alırım hesabı yapan adamlar bunlar..

bankacı kız bile illallah etti bunların bu abuk subuk isteklerinden.. geçen gün kredi kartı aidatını iptal ettiricem diye 2 saat uğraştı.. )) cebinde 20 tane kart var.. )) kullanma o zaman... )) puahahaha... sen daha parayı gerçekten seven adamı görmemişsin egemen abi.. görünce görürsün... ))

8. Ortalama maliyetime cok yakin bir noktada kapandı ......dowda 2. Dibi bekliyorum. ..O yüzden bizde de düşüş beklentim devam ediyor...15800 dolar bazlı endeks 30 çok önemli ...Mayısta görülecegini tahmin ediyorum...Hatta daha aşağılara. ..Bu kadar yabancı çıkışı 1987 yani üniversite 1 . Sınıftan beri borsayı takip ederim hiç görmedim....Bu kadar arka arkaya haftalardır satış. ..Türkiyedeki fonların canı neki bu kadar satışı karşılasın .
    Kan kaybediyoruz. ..Sankonun halka arzıni hatırlayın. ...Baba Sanko halka arz fiyatının altına düşmeyecek Sanko dedi
    ...Bir süre savundu
    ..Ama sonunda konukoğluda pes etti....Borsayı arka arkaya o kadar çok vermislerdiki..Piyasanın trendin önünde durulmaz. ..2. Dip bence olacak ...Çok ciddi mali o zaman alacağım. ..Seçim öncesi 6 . Ayda satmak uzere.
    Yarın 3 günün riskini almak istemeyen ve bu kontrat ta uzun iyi kazanmislarin satışlarını görebiliriz ....

Açtığım konu yarın sabah tarihe karışacak. .

Yarın umarım güzel bir gün olur ...Kırmızı benim rengim. .

Yatırım matirim önerisi değildir

Sayfa 958/985 İlkİlk ... 458858908948956957958959960968 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •