Eğer bu senette teknik işliyorsa birinci desteğe değdi.şimdi ikinci destek var orası da 441 değer mi değer .Altın yere düştüğünde yine altındır değeri değişmez.
Eğer bu senette teknik işliyorsa birinci desteğe değdi.şimdi ikinci destek var orası da 441 değer mi değer .Altın yere düştüğünde yine altındır değeri değişmez.
işte öyle rotasyon bitti herhalde ...sn serkalgo
elimizdeki şirketi anlatıp durdu sanki kimse farkında değil...içimizdeki bazı avallar da öyle ne yazık ki...
asırlık şirketi anlatmaya ne gerek var..
oyun var mı yok mu..?
tamam mı devam mı...?
bana karton un cirosunu ...
karını gümrük verg.muafiyetini ...
ekmeğin kuşe kartonda satılmasını anlatmayın ...
yani maval okumayın...
gerçekleri görün ...
pazarlamacıları da görün artık...
saygılar
Birde vebali şimdi kim ödeyecek diye diye... ya yapmayın arkadaşlar iki kuruş için insanların birikimlerini geleceklerini ümitlerini çalmayın spek adamı olmayın..bu kapıt sadece gidecekse bedelsiz ile gider başka türlüsü tuzaktır..hala altın falan yazık çok yazık..
kim spek adamı sn lalezar..
bunu ayırabiliyormusun delikanlıca...
benim şahsi kanım da o dur bedelsizle avuturlar ama bedelsizle de götürürler...
kim ne derse desin 2m sermayeli şirketin başka konuşacak tarafı yok...
işte o dediğin allayıp pullayanlardır..o dediğin ...eğer ayrım yapabiliyorsan
sn kaızer ben karakterim gereği kimseye önyargılı olmam olamam şüphelendiklerim var tabi ki ama kimseye emin olmadan sen spek adamısın diyemem ben ortaya söylerim o kişi veya kişilerin biraz vicdanı varsa iki kuruş için bunu yapmazlar.Geçenlerde sayın rıc de bana bu konuda tepki göstermişti..benim anlatmak istediğim istemeden bilmeden speğe hizmet edilmesi... her yıl aynı terane diye diye yazıyorum..ben kendi stratejim ile ilerliyorum artık o kadar da yazdım herkes biliyordur ben bedelsiz beklerim verirse alır giderim vermezse de yapacak birşey yok...
Ben patronun yada speğin buralarda yazan çizen adamının olduğunu zannetmiyorum .Adam boş işlerle uğraşmaya ne ihtiyacı vardır ne zamanı.Adam para basma makinasını zaten kurmuş uğraşır mı senin benim 3-5 (yüz-bin l)lotuyla.Ha burada dötü yiyen al-sat yapar yemeyen alıp bekler.
Yer İmleri