bugün tercihiniz hangisinden yana kvb mi ppf mi acaba ?
Bankaların rasyosunu tutturmak icin tahvil almasi tahvilleri asagi cekti ..tahviller diplere yaklasti gibi .. tabi bu sürecte borclanma araclarinin getirileri iyi oldu..
Kira sertifikalari risk grubunda 2-3 numara arasinda ..deneyebilirsin begenmezsen cikarsin t1 kuralı var..
Ben riske atmak istemiyorum diyosan ppf yi tercih etme bence git bankalarin günlük kiraz hesabi nkolay gibi hesaplarini tercih et
Ahu ve IST gibi fonlar öst agirlikli fonlar bu yüzden bu krizde elleerinde hangi östler var onlari kontrol edip ona gore giris yapilmasini düsünüyorum..daha kriz bitmedi kriz sonrasi sirketler nasil toparlanacak belli degil öst fonlari bu sürecte biraz uzak durulmasi gereken fonlar arasinda
Kvba ppf ile ilgili tabloyu 45 dakikaya yazarim
Sn. onur1064 üstad;
Elimde oransal olarak büyük miktarda TCA var.
Tüm fonlar içinde kıymetli maden adı altında, sadece altına yatırım yapan fonun nadir olduğunu siz değerli üyelerden okumuştum.
Mutlaktır ki bileceğiniz üzere TCA, kıymetli madenlerden öte kamu kira sertifikaları ve değişen oranda özel sektör kira sertifikalarına yatırım yapıyor. Nacizhane benim gözlemlediğim bu.
Küçük kısım istisnalar hariç; yatırım fonlarına uzun vadeli(çocuğuma miras olarak) bakan yapıdayım.
TCA hakkında forumda yakaladığım kısa yorumlar vardı.
Vesilesi ile TCA fonuna bakışınızı merak ederim.
Saygı ve teşekkürlerimle.
Yer İmleri