Şirketin bilanço açıklama zamanı hakkında bilgisi olan var mı ?
Şirketin bilanço açıklama zamanı hakkında bilgisi olan var mı ?
Her insan yapmadığı tüm iyiliklerden suçludur.
8,04 teki 40 bin lot kaldırılırsa çok iyi olur
Kademe paylaşabilcek biri var mı? Teşekkürler...
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sayın Horosanlı ne dersiniz üstten satıp alttan almaya çalışıyorlar ama maalesef nafile. Yorumunuz ?
Sayın gameover46@
bunu belirtmeniz iyi oldu uzun vadeci arkadaşlar için bir açıklama yapma fırsatım oldu,burada herkesin bir taktiği stratejisi para boyu ve vadesi var mutlaka ancak birde günlükçüler varki anında vurup kaçmak için çabalarlar başarabilirlersede hemen ergen sevindirikliğiyle gelip burada paylaşırlar şurdan aldım burdan sattım şu kadar kar ettim şimdide şu kağıda geçtim falan kime neyse
,kime ne faydası varsa paylaşır işte laf olsun torba dolsun bilgi paylaşmazlar genelde yetmez birde sağa sola sırnaşır sataşırlar formun kalitesini seviyesini düşürürler. sonra tırnaklarıyla topladıklarını birileri bir gün tek pençeyle elinden alır uçurur gider apışıp kalmakla kalmaz paralarınıda kaybeder maalesef bu genelde böyle olur ,istedikleri kadar yazsınlar kimseyide alakadar etmez elbet ancakkkkkkkkk
bunlar bazı uzun vade yatırım yapan insanların aklını bazen çeler yahu bende yapayım baksana millet para basıyor bizde burada pinekliyoruz düşüncesine sokar pozisyonunu bozar ,tabi bozduğuyla kalır genelde sel gider kum kalır misali kağıdı trade yapayım derken elinden zamansız az bir karla çıkarır ,sonrada gelip ahlanıp vahlanır ama iş işten geçmiştir artık bu tür trade yapanların bazıları insanla dalga geçer gibi elinde kağıt varsa yere göğe sığdırmaz kağıdı satıncada yermekten geri durmaz yani bir gün önce övdüğü kağıdı ertesi gün söver ,zannederki kimse farkında değil aman bunlara dikkat edin arkadaşlar uymayın şeytana ,bunlara karşı yazı yazanlarada hayasızca saldırırlar dikkatki dikkat
sevimli keratanın türküsü hisseyi kesmedi yeni bir türkü koyalım bakalım ne olacak
https://www.youtube.com/watch?v=9GcATbHxDzc
Çok teşekkürler harika bir yazı sayın Horosanlı. Tekkeyi bekleyen çorbayı içer. 👏👏👏👏
Yer İmleri